Hörnor, hörnor, hörnor... Sån otrolig hat-kärlek till hörnspel. Går ibland så otroligt enkelt så man undrar hur oddsättarna tänkte och ibland går det så in i h*lvete trögt....

Har iallafall hittat en lina till imorgon jag inte kan låta bli att plocka då jag tror stenhårt att den löser sig.
Ecuador, fick i sin senaste match 15!! hörnor trots tidig ledning, visst var motståndet lite annat men colombia i sin tur släppte till 5 hörnor mot självaste Bolivia.. Inte jätte imponerande. Ska tilläggas dock att förhållanden i den matchen inte var helt vettiga, matchen spelades på en arena vars höjdpunkt kunde jämföras med att andas genom ett sugrör. Om en match verkligen borde spelas där är tveksamt enligt mig.

ECUADOR HÖRNOR 5 SENASTE :

15
3
8
14
6

COLOMBIA TILLSLÄPPTA HÖRNOR:

5
1
5
Föregående hittar jag inga siffror på!!

Ecuador ställer upp med ett lag som bygger ifrån kanterna där United " Wingern " Antonio Valencia ofta vill slå låga inspel ifrån sin kant, och vi alla vet att sånna bollar ofta leder till hörnor. Duktiga på fasta situationer och får gärna en hörna eller två som de kan skapa målchans ifrån.

Jag tror stenhårt på den här linan och tror att den antingen kommer höjas i antal hörnor, alt. odds sänks närmare match!!

SPELAR DÄRFÖR Ö4.5 HÖRNOR ECUADOR @2.02 MED 3U!

Andra intressanta spel

Ecuador + 1.5 @1.83
Ecuador FLEST HÖRNOR @3.15

Följ mig gärna på twitter för fler spel @allbets2.
En bra början som krashat senaste dagarna, idag vänder vi om på det igen!!

This is the stats tab
This is the post tip