Speltips

Speltips MODO-Leksand

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-01 19:30 Spela här

Speltips MODO-Leksand
Land: Sverige Liga: Kval till SHL
Odds: 2.04 Speltips: MODO -1.5
2016-04-01 19:30 MODO-Leksand MODO -1.5 2.04 SHL-Grinder

Skellefteå är redan spelat, men efter att ha funderat några timmar så har jag kommit fram till att jag inte kan släppa MODO i detta kval. Visst, det står 3-3 i matcher och MODO är såklart väldigt nervösa inför denna matchen. Men MODO kan ändå tänka på att man krossat Leksand i alla matcher man vunnit i denna serie och förlorat otroligt jämnt i samtliga tre matcher. MODO har totalt gjort 22 mål och Leksand har gjort 10. Visst Leksand har hittat vägar att vinna, men det är väl inget snack om saken vilket det tyngre laget är? Jag kommer därför spela MODO -1.5 med 4/5U till 2.04.

MODO:
Som jag precis skrev så tycker jag verkligen att MODO är det starkare laget. I de matcher som man vunnit så har siffrorna skrivits till 5-0, 4-0 och 7-1. Helt otroliga krossar och i matcherna man förlorat så har man alla tre gånger åkt dit med uddamålet. Detta är ju självklart oerhört frustrerande för MODO men samtidigt så känner man nog att man är det bättre laget och det är ju självklart skönt. MODO har varit det bättre laget i samtliga matcher, jag missade den förra men av rapporterna så lät det som det var en jämn match. Som sagt, MODO är vassare och har mer tyngd i laget.

Leksand:
Ojoj vilken resa Leksand har gjort, herregud. Man låg alltså sist i serien och nu spelar man för att kontrakt i SHL nästa år. Det jag tror blir Leksands fall ikväll är att dem hela tiden har spelat i ett rus och nog aldrig riktigt känt att SHL har varit nära. Men det känner man såklart nu när man bara är en match ifrån. Detta blir nog för första gången detta Leksand får bli riktigt nervösa. I denna match är det allt eller inget som gäller. Leksand har hela tiden hittat vägar att vinna ur omöjliga lägen, vi får verkligen inte hoppas att dem gör det ikväll heller. Dock är det ett litet winwin-läge med tanke på att det hade varit riktigt kul att få upp Leksand i SHL. Så går bettet förlorat hoppas jag iallafall Leksand får vinna.

Inbördes möten:
3-3 i matcher och MODO leder målen med totalt 22-10.

Match: MODO-Leksand
Spel: MODO -1.5
Odds: @2.04
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 01 April, 2016, 00:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Freppo - 2016-04-01 10:31:45

Statistik och tidigare matcher spelar absolut ingen roll längre. Detta kommer att bli en kämpamatch där det laget som är bäst och vill mest vinner.
Jag tror också på Modo då de i grunden är det bättre laget, men om jag vågar spela på det är ännu osäkert. Gör jag det blir det mer en tv-peng än något annat.

victorp11 - 2016-04-01 09:46:35

Råder klasskillnad mellan lagen och hemmaplan är guld värd i avgörande matcher. Tror Modo löser detta med en 4-1 seger

mathiashoho - 2016-04-01 07:42:32

ÄR DE HÄR EN APRIL APRIL REK ??????????..........INGEN LÄR VÄL RYGGA DEN HÄR REKEN