Speltips Goffin - Lopez

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-12 12:30
Land: USA
Liga: ATP Monte Carlo
Odds: 2,20
Speltips: 2-0
Spela på Speltips Goffin - Lopez
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2-0
Alltså, jag tror att Goffin kommer att mosa Feliciano Lopez. Krossa. Spanjoren är absolut ingen grusspelare, men ställde upp i Houston (grus) med ett relativt snabbt underlag och då klarar han sig OK, inte mer.

Monte Carlo är en av de lånsammaste turneringarna på touren. Det är ofta kallt och blåsigt vilket gör att bollen flyger långsamt och det passar inte Lopez över huvud taget. Motståndarna får för mycket tid att passera honom - särskilt en så pass snabb spelare som Goffin.

Jag fattade inte vad som hände i Houston. Lopez var favorit mot Monaco i semin. Det är så jävla fel som det blir. Tänk er nu att han dessutom ska flyga från Houston till Monte Carlo. Det innebär garanterat jetlag osv.

Goffin är dessutom ganska stark på grus. Han har riktgit bra returer och på det här underlaget kommer Lopez serve att neutraliseras. Sen finns det inte riktigt någon svag sida som spanjoren kan sikta in sig på. Goffin kan passera bra från båda hållen.
Så det är kraftig fördel Goffin på ren spelstyra och lägg till att Lopez flyger in från USA med en 2-0-förlust mot Juan Monaco i bagaget.

Jag tror inte ens att spanjoren tar set varannan gång med de här förutsättningarna. Om Goffin inte vinner den här matchen så ringer jag morsan och ber henne skicka sin blommiga stråhatt. Sen äter jag upp den.

Goffin rak finns till 1,40. Det skulle jag vilja säga är ren ränta, sen finns 2-0 till 2,20 och det är ett bra spel.
Spela på Goffin - Lopez hos William Hill
Poldan - 12 April 2016 - 00:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Tennisguden - 2016-04-11 01:13

Verkligen! lopez känns lite för ofta överrskattad men han har ju en äcklig spelstil.
Känner lite samma på zverev - rublev, 2-0 till ca 1.80 känns riktigt bra, rublev känns sämre på alla plan jämnfört med zverev och gruset är ingen fördel för ryssen direkt...

Poldan - 2016-04-10 22:24

Gött, då jobbar vi in den

DENNISS - 2016-04-10 11:53

lika fel ute jag tyckte du va på tursunov lika rätt tycker jag du är ute här Goffin måste ha en jätte chans känns som om att han kommer kunna bryta Lopez minst en gång per set Lopez chans är ju om han skulle serva på sin högsta nivå.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: