Speltips

Speltips Frölunda-Luleå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-10 15:00 Spela här

Speltips Frölunda-Luleå
Land: Sverige Liga: SM-Slutspelet
Odds: 1.95 Speltips: Frölunda FT
2016-04-10 15:00 Frölunda-Luleå Frölunda FT 1.95 SHL-Grinder

SM-Slutspelet.. Vilka matcher och herregud så jämt det är! Vi har 3-2 i matcher till Skellefteå efter en riktigt händelserik match senast. I dagens match där Frölunda tar emot Luleå hemma står det 2-2 i matcher och idag ska de bestämmas vilket lag som tar tag i taktpinnen. Det har hittills varit väldigt svårt att läsa av matcherna men inför detta möte känns det bra att investera. Spelet blir Frölunda FT till @1.95 med 3/5U hos Pinnacle Sports.

Frölunda:
Frölunda har under hela säsongen varit väldigt stabila, eller nja, man hade en liten dipp efter årsskiftet men jag tycker man tagit sig ur den tröga ishockeyn som man spelade då. Nu är det väldigt mycket bättre fart i grejerna och det speciellt när man spelar i Scandinavium. Frölunda har gjort två riktigt bra matcher hemma mot Luleå och det mesta talar för att dem gör det igen. Under grundserien så var Frölunda det starkaste hemmalaget av samtliga lag på hemmaisen, så det är inte direkt en tillfällighet att man varit vassa hemma nu. Frölunda har dessutom varit närmare att slå Luleå på bortaplan än vad Luleå har varit att slå Frölunda på bortais. Faktum är att Luleå har spelat 120 minuter i slutspelet utan att göra ett enda mål. Det är nog väldigt väldigt tungt mentalt.

Luleå:
Luleå kommer från en oerhört viktig seger hemma i COOP Norrbotten Arena där man vann med 2-1 efter förlängning. En förlust där och Frölunda hade haft 3-1 och matchboll hemma i Scandinavium ikväll. Men Luleå gjorde det bra i förlängningen och vann alltså tillslut. Ikväll är det andra förutsättningar när man återigen ska åka till Göteborg för att ta sig an Frölunda. Man har inte alls goda minnen från bortamatcherna med Frölunda i slutspelet. Två matcher, två förluster och det värsta av allt, två matcher där man har fått åka hem utan att ens göra ett enda mål. Vilket som som redan sagt garanterat är otroligt tungt mentalt för Luleå. Jag blir chockad och imponerad om Luleå kan orka med att stå emot Frölunda i 60 minuter.

Inbördes möten:
I grundserien vann Frölunda tre utav fyra möten. Nu i slutspelet står det som bekant 2-2. Totalt fyra matcher har spelats i Göteborg och då har Frölunda vunnit tre av dem. Om man bara ska se till denna matchserie så tycker jag överlag att Frölunda har varit det lite bättre laget. Nu kommer många säga "Det handlar inte om vilket lag som spelar bäst eller har spelat bäst, det handlar om att vinna matcher." - och det håller jag med om. Så är det, men man måste alltid ha med i sin värdering vilket lag som varit det starkare under matchernas gång och då säger jag Frölunda.

Match: Frölunda-Luleå
Spel: Frölunda FT
Odds: @1.95
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 15.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

JOBBA FRÖLUNDA!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 10 April, 2016, 00:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!