Speltips

Speltips Topptipset Söndag

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-17 14:30 Spela här

Speltips Topptipset Söndag
Land: Europa Liga:
Odds: Odds Speltips: Topptipset
2016-04-17 14:30 Topptipset Söndag Topptipset Odds mackan77

Intressant Europakupong på söndagen med flera stora "favoritettor". I ligasäsongernas slutskede bör man syna tabelläget noga med möjligheter till eventuella cupplatser kommande säsong. Men - vi har också haft fullt upp i veckan med Europaspel för många av lagen på denna kupong och frågan är hur matcherna påverkat spelarna. Tryter orken vilket bäddar för några skrälldrag?

Arsenal - Crystal Palace 1
Ligatiteln är körd för Gunners men en Champions Leagueplats är huvudfokus nu och man bör säkra en trea här och hålla lagen från Manchester fortsatt bakom sig. Arsenal är klasser bättre och med tanke på att Palace har FA-cupsemi nästa helg gör att ettan känns mycket behaglig. Palace har dessutom i praktiken säkrat fortsatt spel i engelska högstaligan och med fw Gayle borta och mf Zaha småskadad är det en stukad offensiv. Fw Adebayor imponerar inte och yttermf Bolasies form är helt motsatt mot den fina säsongsöppningen...

Bournemouth - Liverpool 1x2
B´Mouth har gjort en bra förstasäsong trots flera skador på viktiga spelare. I praktiken har laget säkrat kontraktet. Man möter här ett Liverpool som har häng på en Europaplats och x2 är utgångstecknen. Kryddar dock med en etta därtill då torsdagkvällens Liverpoolseger (4-3 B. Dortmund) måste ha sugit kraft. Kan alltså bli ett överraskande uppvaknande mitt i glädjeeuforin hos bortalaget som knappt hunnit smälta semifinalplatsen i Europa League...

Leicester - West Ham 1x2
Är det något lag som ska slå Leicester så är det West Ham - hur konstigt det påståendet än låter (i alla fall innan säsongen).. Leicester spelar otroligt smart och släpper sällan till farliga målchanser och kontrar dessutom sanslöst snabbt. Ligatiteln ligger inom räckhåll och utgångsettan är given. Men - West Ham har också gjort en kanonsäsong och har chans på en Europaplats. Hammers har också hävdat sig mycket väl på bortaplan mot de "på pappret bättre lagen". Kanske är det så att hemmaförsvarets innerbackar Huth/Morgan ställs mot sin svåraste motpart hittills i luftduellerna i Andy Carroll? Forwarden är äntligen skadefri och stod för samtliga Hammersmål senast (3-3 Arsenal) och är av sin tränare ansedd som en av världens vassaste huvudspelare.

Barcelona - Valencia 1x
Barca i kris? Förluster på slutet mot Madridlagen och Messi i måltorka.. De leder alltjämt La Liga med sex omgångar kvar och har mer än dubbelt så många poäng som årets besvikelse Valencia och är det klart bättre laget i grunden. Bortalaget svarade dock för ett trendbrott i senast (2-1, Sevilla h) och är vid gott mod samt har fräschare ben. En kryssgardering på ett relativt stort system som detta kan vara på sin plats.

Sevilla - Deportivo La Coruna 1x
Sevilla är enormt hemmastarka medan La Coruna ståtar med blygsamma en seger på de sexton senaste och har dessutom mittbacken Arribas avstängd här. Trots det plockar jag med en kryssgardering för DLC då Sevillas Europa League-avancemang i torsdags kväll satt väldigt långt inne (förlängning och straffar mot A Bilbao).

R Vallecano - Villarreal 1x2
Vallecano har ryckt upp sig mot slutet och tagit viktiga poäng mot de kringliggande lagen. Villarreal har "parkerat" på fjärdeplatsen då de har många poäng såväl upp till tredje - som ner till femteplatsen, ett läge de lär vara nöjda med. Laget avancerade till semifinal i Europa League efter torsdagens seger borta mot Sp Prag men kan vara lite stukade med endast två vilodagar.

Fiorentina - Sassuolo 1x
"Viola" inledde Serie A mycket starkt men har sedan fallit och formen är tveksam. Laget bör dock knipa topp5-placering. Sassuolo är svårslagna och ligger på en sjundeplats med betydligt fler namnkunniga lag under sig. Ett kryss här skulle inte förvåna - i så fall Sassuolos trettonde på 33 matcher...

Sampdoria - Milan 1x2
Svårbedömt klassikermöte men dock inte ett toppmöte....Hemmalaget låg lite farligt till men har ryckt upp sig på sistone och kontraktet lär grejas. Milan lär hamna utanför Europaplats - en besvikelse såklart men lite plåster på såren är den italienska cupfinalen som stundar. Ny coach i tidigare spelaren Brocchi som vill starta med minst en pinne. Krysset är utgångstecknet som kompletteras helt och hållet på ett större system som detta.

Kupongen på 648r:

Arsenal - C Palace 1
Bournemouth - Liverpool 1x2
Leicester - West Ham 1x2
Barcelona - Valencia 1x
Sevilla - Deportivo 1x
Vallecano - Villarreal 1x2
Fiorentina - Sassuolo 1x
Sampdoria - Milan 1x2

Lycka till!


mackan77 - 15 April, 2016, 21:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!