Speltips

Speltips Pouille - Karlovic

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-21 12:00 Spela här

Speltips Pouille - Karlovic
Land: Rumänien Liga: ATP Bukarest
Odds: 1,66 Speltips: Pouille -2,5
2016-04-21 12:00 Pouille - Karlovic Pouille -2,5 1,66 Poldan

Ivo Karlovic är med all säkerhet inte fit just nu och dessutom är han förmodligen den spelare bland topp 50 som missgynnas mest av att spela på grus. Tänk att han fick stryk av Joao Sousa i Monte Carlo....Sousa som är så jävla dålig nu att det saknar motstycke.

Den matchen tv-sändes förövrigt inte, men jag såg på liveuppdateringarna att det saknades inte chanser för portugisen att vinna större. Karlovic var hotad i ungefär varannat servegem – normalt är han hotad i max ett servegem per set.

För att få lite perspektiv på hur dålig Karlovic är just nu:

Han har 1-10 i set i år.

Han har typ uteslutande förlorat mot spelare som vid tipunkten varit formsvaga. T.ex Pospisil i Auckland, Aljaz Bedene i Acapulco, Joao Sousa i Monte Carlo.

Han väljer förmodligen Bukarest för att underlaget är något snabbare än i Barcelona, tror dock att det hjälper föga i den här matchen. Lucas Pouille är nämligen riktigt bra nu. Han har faktiskst en smula underskattad på grus, trots att han har rätt fina framgångar på det här ungerlaget.

I år har han täckt sin hcp-lina (både plus och minus) i samtliga fyra grusmatcher och sammanlagt har han täckt sin hcp-lina i 9 av sina 10 senaste grusmatcher.
Hur ofta täcker Karlovic sin hcp-lina på grus då? Nu spelar han visserligen rätt sällan på grus, men sedan 2015 har han täckt sin lina i 1 av 5 matcher.

Dessutom har redan Pouille 1-0 i matcher på Ivo, och den matchen spelades på hardcourt vilket såklart gynnar kroaten.

Karlovic lär vakna så småning om, men att han skulle göra det på grus, mot en formstark Pouille som de senaste månaderna slagit David Ferrer, Garcia-Lopez och Richard Gasquet....det är föga troligt.

Går för 2,5-linan till 1,66 hos bet365

Poldan - 20 April, 2016, 16:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!