Råkade radera hela reken när jag i princip var klar så blir en kortis nu på grund av tidsbrist. Fick in spelet på Empoli i går och hoppas på Milan och hörnor i kväll.

Hörnsnitt:

Milan hemma: 6,5
Carpi borta: 5,13

Tidigare möten 2015/16

Milan - Carpi 2-1 (Coppa Italia) och 9-4 i hörnor
Carpi - Milan 0-0 2-12 i hörnor

Serie A
6. Milan 33 14 10 9 43 35 8 52
17. Carpi 33 7 10 16 33 51 -18 31

Milan kommer från en skön 1-0-seger borta mot Sampdoria och är redo för att ta en ny. Eller? Ja, Milan är inget lag jag litar på just nu, de spelar väldigt upp- och ner. Samtidigt har Carpi visat fin form på slutet - körde över Genoa hemma med 4-1 sist - och är precis ovanför vattenytan (strecket) vilket gör att de kommer vara svintaggade på att göra resultat här. Samtidigt behöver Milan också poäng för att få spela Europa nästa år. Drömmen vore ju om Carpi tar ledningen så Milan måste safta på, alternativt att Carpis fembackslinje håller undan länge nog för att Milan ska börja mata in bollar i boxen - så att vi får hörnor! Tydlig trend mellan lagen de andra två mötena den här säsongen. Milan som står för spelet och trycket framåt. Vunnit hörnorna med klara siffror både i cupen och i ligan. Varför inte göra det igen? Med Bacca och Balo i den preliminära elvan finns anledning att tro att Milan inte kommer vara främmande för att skicka in inlägg.

Preliminära elvor (Corriere dello Sport)

Milan (4-3-1-2) Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Poli, Montolivo, Bonaventura - Boateng - Bacca, Balotelli

Saknar: Niang, Luiz Adriano, Bertolacci. Avstängd: Kucka

Carpi (5-3-2) Belec - Letizia, Zaccardo, Romagnoli, Suagher, Sabelli - Crimi, Cofie, Lollo - Verdi, Mbakogu

Saknar: Gnahore, Brkic. Avstängd: Gagliob.

SPELTIPS
Lirar Milan -3 hörnor asian till 1,80 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip