Speltips

Speltips Bolivia Clausura

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-28 02:00 Spela här

Speltips Bolivia Clausura
Land: Bolivia Liga: Bolivia Clausura
Odds: - Speltips: -
2016-04-28 02:00 Bolivia Clausura - - Sudamericana

21:00 - Bolivia

Ciclon - Blooming

Ciclon @2,20
Insats: 4,5 U

Ciclon -1 @3,35
Insats: 2,25 U


Kommentar: Två lags som ställs i lite av en botten match.
Ciclon som ligger sist har haft oturen att spela flera matcher på bortaplan än på sin hemma-arena där man är ruggigt starka med segrar över bl.a. San Jose & Bolivar men bortaspelet har såklart påverkat deras tabellplacering den här säsongen på ett negativt sätt.

Blooming gör helt ok ifrån sig där man tar poängen hemma och förlorar borta, alltså inget nytt. Man har tagit endast en seger på dem senaste 23 matcher som man spelat på resande fot i ligan vilket säger en hel del..
I grunden är lagen rätt så jämna men fördelen av hemmagräs är och kommer bli väsentlig ikväll.
Ciclon behöver ta en seger för att inte vara sist i den jämna botten/mitten-striden som det är i nuläget och det gör man med all sannolikhet. Jag är högst tveksam till Bloomings chanser att ta en seger eller ens ta poäng och därför synar jag denna fina ettan inför nattens Copa Libertadores!

Senaste möte: Ciclon 4-2 Blooming

-

02:00 - Bolivia

Real Potosi - Bolivar

Real Potosi 1X @1,73
Insats: 7 U

Kommentar: Bolivar går inte att känna igen denna säsongen och har problem att få laget igång som föregående säsong exempelvis. I senaste matchen som man spelade hemma mot J. Wilstermann fick man hela 3 röda kort på bägge sina mittbackar och en innermittfältare. Det blir svårt att ersätta självfallet, klar försvagning.
Real Potosi som alltid tar sina poäng på hemmaplan måste utnyttja denna gåva och det tror jag dem gör med att minst ta en poäng inatt.
Laget kommer ifrån ett derby mot N. Potosi där man vann med 0-1 i matchens sista spark vilket har stärkt laget och höjt atmosfären bland spelarna.
Med dessa förutsättningar kan jag inte låta bli att syna dubbelchansen med högsta insatsen detta spelåret.

Sudamericana - 27 April, 2016, 20:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!