Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-28 13:30 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: tyskland Liga: atp munchen
Odds: 1.74 Speltips: Zverev/Del Potro
2016-04-28 13:30 tennisdubbel Zverev/Del Potro 1.74 DENNISS

Zverev-Rosol

Rosol har 3-0 i inbördes möten men två av dom är på snabba underlag där Rosol trivs bäst och ett är på grus från 2014 innan Zverev slog igenom på allvar tysken är en mycket bättre spelare nu än då han behärskar även underlaget bättre än Rosol som inte har vunnit någon match på grus i år.

Zverev är ju under stor utveckling och måste va den största talangen av spelare under 20 år nu bästa resultat i år har kommit i Indian Wells med en åttondelsfinal där han föll mot Nadal och en semifinal inomhus i Montpellier.
Zverev har 4-2 i matcher nu på grus säsongen med vinster mot Rublev, Struff , Belluci och Jaziri han har även en förlust mot Jaziri i Barcelona och en förlust mot Granollers i masters i Monte Carlo inga större framgångar men ändå plus på kontot.

Rosol är en ganska bra spelare med en tung serve särskilt på snabba underlag här får han gå in på grus mot en laddad hemma spelare som är under stor utveckling och har hemmastödet i ryggen jag tror Zverev har en bra chans att vinna detta han känns något starkare på det här underlaget.

Struff-Del Potro

Jag såg Struff mot Thiem i Monte Carlo och han gjorde en riktigt bra match där han spelade aggressiv tennis och pressade österrikaren i en hård tresetare här har han tagit sig vidare genom vinst mot Pospisil i första omgången och formen verkar bra.

Del Potro är ju en ruskigt bra tennispelare och grand slam vinnare från 2009 senare år har ju tyvärr skador stoppat han från spel han spelade bara 2 matcher 2015 och har trillat ner till 337 plats på rankingen han verkar va på väg tillbaka i något bättre form och är 5-3 i matcher i år han har tagit sig till andra omgången här genom vinst mot Dustin Brown i första omgången och Struff får väl ses som ungefär likvärdigt motstånd.

Struff har ju spelet i sig att störa många spelare med sin starka serve och offensiva tennis men det är tveksamt om han kan klara att slå hål på Del Potro som gör mycket få misstag , Del Potro är ju uppenbarligen inte tillbaka i full form men han har tillräckligt bra grund kapacitet för att slå en spelare som Struff utan problem.
Två bra spelare med bra serve men Del Potro kommer ju även ha bra chans att störa
Struff i hans serve game och jag tror vi får se han skicka tillbaka det mesta medan Struf står för misstagen.

DENNISS - 27 April, 2016, 23:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!