Speltips

Speltips Simon-Mathieu

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-28 19:00 Spela här

Speltips Simon-Mathieu
Land: portugal Liga: atp estoril
Odds: 3.50 Speltips: Mathieu
2016-04-28 19:00 Simon-Mathieu Mathieu 3.50 DENNISS

Simon ska va given favorit här men jag sätter ett litet frågetecken för hans fokus i den här turneringen det finns ju större turneringar som Masters i Madrid, Rom och snart och om några veckor Franska Öpnna så jag undrar om han vill ta sig djupt i den här turneringen.

Mathieu plockade som väntat bort hemmaspelaren Elias i den första omgången han har ju ett stort spel i sig på grus och fick även en hel del enkla poäng med sin serve.

Mathieu har 3-1 i inbördes möten ett av dom på grus visst Mathieu är inte lika bra som för några år sen men han kan matcha dom bästa fortfarande när han har en bra dag.

Simon har aldrig besegrat Mathieu i en match som spelats klart matchen han vann avgjordes på walkover och det kan va en mental spärr att komma in med den statistiken i ryggen han har ju även inga poäng att försvara här så det är väl tveksamt om han är så intresserad av den här turneringen.
En framgång här skulle ju va betydligt större för Mathieu som ser sina chanser i sådana här mindre turneringar än dom större turneringarna nuförtiden, jag kan ha fel
men kommer inte Simon med rätt inställning vinner han inte matcher på beställning
mot spelare som Mathieu.

DENNISS - 28 April, 2016, 14:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!