Speltips: tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-04 12:00
Land: Spanien
Liga: atp
Odds: 1,68
Tips: Nishikori/Herbert/Mahut
Nishikori/Fognini

Nishikoris facit i masters i år är kvartsfinal i Miami och en final i Indian Wells mot Djokovic utöver detta kvartsfinal i Australian Open en titel i Memphis och final mot Nadal I Barcelona där han gjorde en mycket bra insats.
´
Fognini blandar o ger en hel del han tog sig till semifinal i Munchen förra veckan men spelmässigt ser det inte särskilt bra ut han tvingades bland annat till en stenhård tresetare mot 133 rankade Kovalik i kvartsfinalen och va sen chanslös mot Kohlschreiber i semifinalen.

Nishikori visar både med sina resultat och sitt spel att han är att räkna med i alla sammhang han är stabil i egna serve game, bollsäker och gör få misstag och hans största styrka hans rörlighet på banan som gör att han både gör få misstag och slår en hel del vinnare.
Fognini har ju hög högsta nivå men det va ett tag sedan man såg den nu förra året slog han ju bland annat Nadal två gånger men han har ju även förmågan att förlora mot vem som helst.
Nishikori har spelat bra tennis på slutet och har inga svagheter i sitt spel ska Fognini rubba han här måste han komma upp på sin max nivå och jag tror inte han kan prestera sådan tennis i dagsläget, ser man till den fysiska biten är även Nishikori den starkare spelaren.

Herbert/Mahut- Carenno Busta/Verdasco

Både Carenno Busta och Verdasco har matchat hårt på slutet , Carenno Busta är ju dessutom vidare i singelspelet och Verdasco har även chansen att ta sig vidare ikväll och då vill man troligen lägga mindre fokus på dubbeln.

Herbert/Mahut har gjort bra resultat i dubbel spelet och båda är mycket bra dubbel spelare man har vunnit tre masters titlar i Miami, Indian Wells och Monte Carlo båda har mycket bra statistik i år Mahut har förkrossande 19-2 i dubbel spelet och Herbert har 15-2.

Jag gissar på att Carenno Bustas fokus ligger på singel spelet nu när han tog sig vidare och om Verdasco går vidare ikväll kommer samma gälla för han hursomhelst är Herbert/Mahut klara favoriter med tre raka masters vinster i bagaget dom har inte kommit gratis, båda är storservare och släpper inte till mycket i sina serve game.
  tennisdubbel
Spela på Speltips tennisdubbel
DENNISS - 3 Maj 2016 - 20:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming