Speltips

Speltips Sousa - Anderson

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-19 12:00 Spela här

Speltips Sousa - Anderson
Land: Frankrike Liga: ATP Nice
Odds: 2,00 Speltips: Anderson
2016-05-19 12:00 Sousa - Anderson Anderson 2,00 Poldan

Tänkte lämna kvalet till Roland Garros och titta på 250-turneringarna som pågår just nu.

Joao Sousa har en förmåga att gå bra i de här turneringarna. Han har till och med gått under namnet ”mr 250”. Den syftar alltså på att han alltid presterar i de mindre turneringarna som ingen annan bryr sig om.

Det här gällde fram till förra året någon gång. Nu har även Sousa blickarna på de större turneringarna och har egentligen inte presterat över huvud taget i 250-turneringar på ett helt år.

Efter en helt kolossal formsvacka hämtade han sig i Madrid, men det kanske inte är så konstigt. Tycker att Sousa är som bäst på snabba grusbanor och långsamma inomhusbanor. De har ungefär samma studs.

Efter Madrid har det varit back to work. Han har förlorat set i samtliga fyra matcher och det är återigen okaraktäristiska missar som portugisen, i bra form, absolut inte gör. Han var set´n break ner mot Halys (154) i första omgången och vann bara fem poäng mer än Estrella-Burgos (88) – ni vet han som vann sin favoritturnering i början på året, men som efter det inte ens vunnit en handfull matcher, trots att han vevat en massa Challengers.

Så, som ni förstår, mitt förtroende för Sousa är inte särskilt högt. Därför är det lite märkligt att vi får 2,00 på Kevin Anderson. Rankad 20 i världen och gjode comeback efter en knäskada för en månad sedan.

...och jag vill mena på att Anderson är tillbaka på allvar. Han slog Lopez (23) i Rom, tog set på en formtoppad Monaco (87), slog Schwartzman (65) i första omgången i Nice...samma Schwartzman som slog ut Verdasco i första omgången.

Dessutom ska det passa Kevin rätt bra att möta Sousa. Portugisen är väldigt fladdrig i sina egna servegem. Servar bland de sämre på touren och lämnar sitt forehandhörn väldigt öppet och det är jag säker på att Kevin kan utnyttja.

Sousa har 0-3 mot Raonic och 0-1 mot Isner. Han vann mot Karlovic för några månader sedan, men det var väntat. Rekade till och med den matchen. Kevin kan inte riktigt mäta sig med ovannämnda spelare (serve-mässigt), men är betydligt bättre ute på banan.

Skicka inte polletter på Anderson till 2,00 hos bet365

Poldan - 19 Maj, 2016, 00:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-05-19 10:04:01

oviss match för mig , Andersson hade ju en del skadeproblem tidigare i år men har lyckats vinna några matcher nu Sousa har ju blandat o gett en hel del tror detta kan gå hursmhelst