Speltips Chardy - Wawrinka

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-27 16:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,86
Speltips: Chardy +6
Spela på Speltips Chardy - Wawrinka
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Chardy +6
Den blev inte mycket tennis sista dagen i Paris. Men jag och Holms satt 7-8 minuter på Suzanne Lenglen och jag vill minnas att jag fick ur mig en mening som löd något i stil med: ”Varför slår han så löst?”

Det syftade så klart på Wawrinka som såg riktigt krampaktig ut, någon form av låsning. Kanske är han slutkörd eller bara formsvag.

Kommer ihåg för någon vecka sedan i Rom när han vände sig mot Norman i ett vredesutbrott och frågade ”Why do we practise so much”. Domaren missuppfattade det hela och gav tillslut Stan en varning. Han trodde nämligen att han sa ”Why do we fuck so much...” vilket makes no sense.

Hur som helst, jag tror att han är nedtränad och slutkörd på samma gång. Faktum är att den här grussäsongen varit lite av ett fiasko. Visst, han vann en titel i Nice. Det är bra, men utöver det så är det inte många positiva saker.

Chardys senaste veckor har varit klart godkända. Han har vunnit de matcher han ska vinna plus lite till och har bara stått för en ordentlig genomklappning. Det var mot Murray i Rom, annars får man säga att han gjort det bra, fransmannen.

Stan har dock ett spelmässigt övertag vilken inte minst 4-0 inbördes vittnar om. Men det ska sägas att Chardy täckt sin hcp-lina 3 av 4 matcher och i dagens skick tycker jag att Stan står för lågt. Nu har han fått problem i två raka matcher och det är inte supervanligt att schweizaren höjer sig från ingenstans.

Känner mig ganska säker på att Chardy plockar set och täcker hcp-linan på +6 till 1,86 hos NordicBet
Spela på Chardy - Wawrinka hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 26 Maj 2016 - 19:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bobbygloome - 2016-05-27 17:35

Han vann ingen titel i Nice?🙈😼

DENNISS - 2016-05-27 09:26

han har varit ur balans länge wawrinka knäckt ett helt gäng rack de senaste månaderna och betett sig som ett svin på banan men svårt att säga kanske kommer det en urladdning nu

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: