Speltips

Speltips Barranquilla - Popayan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-27 22:00 Spela här

Speltips Barranquilla - Popayan
Land: Colombia Liga: Colombia Primera B
Odds: 2,90 Speltips: Barranquilla
2016-05-27 22:00 Barranquilla - Popayan Barranquilla 2,90 Sudamericana

Baranquilla som måste gå för tre poäng ikväll tar emot ett playoff klart Popayan som kommer inte att ställa upp med sitt bästa manskap direkt med tanke på att matchen för dem knappt har någon betydelse utom då seedning till gruppspelet som kommer efter sista omgången är spelad.
Att hemmalaget är sånär play-off plats hade få förväntat sig inför denna säsong och nu är man där, detta tillfälle är otroligt motiverande för spelarna som hade ställt in sig på bottenkamp. Med blodad tand och publiken i ryggen är jag säker att Barranquilla gör en bra prestation, man får hoppas att skärpan finns där i avsluten och att deras skyttekung denna säsong vid namn Clemente Palacios har vaknat på rätt sida.

Jag tror som sagt att man vinner här ikväll och griper sista halmstrået till playoff om andra resultat går deras väg vilket är inte helt omöjligt. Man skall göra sitt jobb och så får det bära eller brista helt enkelt.

Spelvärd etta i mina ögon och därför synar jag den men även ett "fail-safe" spel med dubbelchansen om inte tre poäng tas ikväll.

-

Senaste möte:
26.09.15 TOR Barranquilla - Popayan 2 : 0

Huvudspel:
Barranquilla @2,90
4U

Barranquilla 1X @1,67
4U

Twitter: @sudameriicana

http://www.spreadsheet.se/sudamericana

Sudamericana - 27 Maj, 2016, 20:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!