Speltips

Speltips Murray-Djokovic

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-05 15:00 Spela här

Speltips Murray-Djokovic
Land: frankrike Liga: franska öppna
Odds: 1.75 Speltips: Djokovic -4.5 games
2016-06-05 15:00 Murray-Djokovic Djokovic -4.5 games 1.75 DENNISS

Med respekt för att Murray blivit en bättre tennisspelare på underlaget håller jag ändå Djokovic som stor favorit här och jag tycker både raka oddset på 1.30 och handicap spelet på -4.5 games är bra.

Murray har ju förbättrat sitt spel på grus mycket i år och lyckades ju vinna finalen i masters i Rom mot Djokovic där han gjorde en bra match men man får även tänka på att Djokovic va märkt av en tretimmars match som vara till 11 på kvällen mot Nishikori så han va inte hundraprocentig i den matchen även om Murray spelade mycket bra tennis.
Murray utökade till tre titlar på grus med vinsten i Rom och han har helt enkelt lärt sig behärska underlaget mycket bättre än tidigare han har ju även förbättrat sin serve och backhand mycket och han får ju en hel del gratis på sin serve vilket är viktigt.

Det här är Djokovics år vinst i Australian Open, vinst i masters i Indian Wells , Miami och Madrid och han är ju utan tvivel spelmässigt överlägsen sina motståndare i nuläget visst kan Murray utmana när han spelar på topp som i Rom senast men ska man se till vad Djokovic presterar match efter match är han ju helt överlägsen i nuläget särskilt när Federer och Nadal börjar försvinna allt mer från många av de stora matcherna också.
Djokovic hade inga problem med en av de största talangerna på touren Thiem i semifinalen utan kunde vinna ganska lätt med 3-0 i set.


Murray har höjt sig på underlaget men i övrigt 4-1 för Djokovic på grus och jag tror han kommer ta sin först titel i franska här jag tror inte han förlorar två gånger på raken mot Murray på grus han är även den klart bättre och jämnare spelaren och även om han skulle ha en dag då han bara kommer upp i 75 procent av sin kapacitet vinner han troligen ändå.
Djokovic skapar ju mängder med breakchanser på grus oavsett vem han möter och jag är övertygad att han kommer sätta många bollar i spel i Murrays serve game och då vet vi vem som är den starkare.
Murray är fysiskt stark men Djokovic är ännu starkare så även där han fördelen nu kommer han ju dessutom helt färsk till den här matchen man får väl även se till Djokovics ålder han är 29 och vet att han inte kommer att hålla denna höga nivån hur länge som helst så att ta hem den enda grand slam titeln han inte vunnit så här långt skulle va det perfekta läget nu.
Jag tror Djokovic täcker handicapet och spelar -4.5 games men tycker till och med raka oddset på 1.30 är spelvärt.

DENNISS - 04 Juni, 2016, 11:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!