San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Goalies: Jones (probable) vs Murray (probable)

Game 3 i årets Stanley Cup final och finalen vänder när San Jose Sharks måste vinna i natt om det ska bli match i denna finalserie.

Pittsburgh Penguins gjorde det man hade hoppats på och vann båda mötena hemma i Pittsburgh. Game 1 vann mann med 3-2 efter ett sent avgörande mål av Nick Bonino och senast tog man hem Game 2 i OT efter att C.Sheary stått för GWG någon minut in i OT. Två oerhört tunga förluster för Sharks som var med i båda mötena men där Penguins var tiodelen bättre, vilket också gav resultat.

I natt är Sharks pressade att vinna och på hemmais är man satta som favoriter. Jag tycker Sharks hänger med bra i spelet mot snabba Penguins, och nu när man spelar hemma känns det som att den lilla marginalen kommer falla över på Sharks. Penguins har i båda mötena vunnit skotten med klar marginal så det är en del som man måste jobba med för att vinna. Sharks har haft svårt att hitta nät hittills mot stabila Murray, men det känns som det kan lossna för hajarna i natt!

På hemmais har Sharks dominerat detta slutspel och man har vunnit 7/9 hemmamatcher i årets slutspel. Jag tror man fortsätter med det i natt och spelar därför:

San Jose Sharks ML @ 1.769 med 5/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip