Hej

Void på gårdagens rek där Texas Rangers gjorde prick 4 runs.

Inatt har jag kollat på matchen mellan Kansas City Royals och Baltimore Orioles.

Gårdagens match mellan lagen innehöll ett rätt stort bråk, där Royals pitcher Ventura träffade Orioles shortstop Machado med ett (avsiktligt?) kast. Tror det kan finnas heta känslor lagen emellan även inatt.

Startande för Royals är Edinson Volquez, har den här säsongen ett ERA på 4.03 och W L på 5-5. Han har däremot haft lite problem på senaste tiden och har ett ERA på 5.51 och 2-5 W L i sina 8 senaste starter. Han är däremot en bra pitcher och inledde säsongen mycket bättre än vad det har gått nu på senaste tiden. Volquez hoppas såklart kunna vända på detta inatt.

Startande för Orioles är Chris Tillman, har den här säsongen ett ERA på 3.33 och W L 7-1. Han har vunnit sina 6 senaste starter men har haft lite problem i sina senaste 2 starter där han givit upp 6 homeruns, till skillnad mot 3 på sina 10 första starter.

Matchen mellan lagen igår natt slutade 1-9 till Orioles. Av Orioles senaste 10 matcher har 7 matcher gått över 8.0, en prick och 2 under. Av Royals senaste 10 matcher har 5 gått över 8.0, 2 prick och 3 har gått under. Totalt 12 av 20.

Farhågan är Royals lite kalla offensiv den senaste tiden, de har däremot potentialen i laget och offensiven. Som kan vägas upp av Orioles offensiv förvisso och förhoppningsvis. Har startande pitchers, som kämpat lite den senaste tiden, nattens händelse i tankarna kan de kanske få lite problem med sin kontroll.

Jag gillar voidchansen på 8.0 och spelar 7/10 på att matchen går över 8.0 runs.

Rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip