Speltips Kudla - Donskoy

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-19 13:30
Land: England
Liga: ATP Nottingham
Odds: 1,80
Speltips: 2-0
Spela på Speltips Kudla - Donskoy
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2-0
Det känns verkligen högst otroligt att en så pass begränsad grässpelare som Donskoy ska ta set på Denis Kudla. Gräs är alltså amerikanens överlägset bästa underlag. Han får mer eller mindre bara stryk mot erkänt duktiga grässpelare och det råder inget tvivel om att han är topp 40 på det här underlaget, kanske bättre än så.

Och det är inte vem som helst han möter heller. En formsvag Evegeny Donskoy som gör gräsdebut. Ryssen har bara vunnit tre gräsmatcher i hela sin professionella karriär. Det betyder ett matchfacit på 3 - 13 och av dessa har han förlorat åtta i raka set, men då ska man veta att nivån på motståndet varit betydligt sämre än Kudla.

Det märks att grässpecialisterna är på hugget nu. Satan vad de spelar turneringar. Det här är Kudlas fjärde grästurnering i år och det är verkligen hans ”time to shine”. Tror inte att han lämnar något åt slumpen i den här matchen - särskilt med tanke på den tuffa lottning som väntar efter den här matchen.

Så... Donskoy gillar långsamma hardcourtbanor och grus, medan Kudla är en grässpelare. Det här ska bara sluta i raka set till amerikanen vars spel är betydligt mer lämpat för underlaget än vad Donskoys är.

2-0 finns till 1,80 hos WilliamHill, finns något lägre hos bwin och bet365
Spela på Kudla - Donskoy hos William Hill
Spela nu
Poldan - 18 Juni 2016 - 18:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
samzter - 2016-06-19 14:32

fan det är imponerande hur du lyckas pricka så dåliga rekar hela tiden

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: