Speltips

Speltips Vesely - Zeballos

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-20 15:30 Spela här

Speltips Vesely - Zeballos
Land: England Liga: ATP Nottingham
Odds: 1,75 Speltips: Vesely -3,5
2016-06-20 15:30 Vesely - Zeballos Vesely -3,5 1,75 Poldan

Herregud, det här kommer aldrig gå för Horiaco Zeballos. Han hoppar runt mellan gräs och grus och kommer senast från en turneringsvinst på grus i Tjeckien. Man kan ju undra varför han vill trycka in så många turneringar just nu. Helt obegripligt egentligen.

Zeballos spelade ju gräs veckan innan den här turneringen i Tjeckien. Då fick han torsk i första omgången mot Daniil Medvedev (231) med 6-3,6-1. Och nu är han alltså tillbaka på gräs i Nottingham.

Han spelade sin sista match i Tjeckien idag (söndag) och är schemalagd att spela måndag i Nottingham. Vi får se hur det blir med det, kanske får han spela tisdag, men det spelar ingen roll. En vecka med grustennis i benen och sedan några glas vin och resa till England. Tillåt mig tvivla på motivationen.

Sen är det ingen grässpelare, den här Zeballos. Han är känd som en av de största grusrävarna på touren. Kvalade visserligen in och till Wimbledon förra året där han slog Dodig i kvalet, men normalt blir han totalt överkörd av dugliga grässpelare.
Och det får man ändå säga att Jiri Vesely är – en duglig grässpelare. Slog Chardy i Queens och förlorade knappt mot Raonic som sedan gick till final. Han även slagit Monfils i Wimbledon, så även om gräs knappast är hans favoritunderlag så finns det gott om kapacitet.

Dessutom måste hans förberedelser vara tusen gånger bättre än Zeballos. Jag menar, han håller sig till gräs nu under grässäsongen och har redan varit i England i en vecka.

Jag är beredd att plocka fram saltkaret och steka morsans stråhatt om Vesely inte vinner den här matchen. Handikappet kommer han också att täcka.

-3,5 finns till 1,75 hos Betsson .

Poldan - 19 Juni, 2016, 19:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Poldan - 2016-06-20 20:27:03

Hej Samzter,

Det här var grässäsongens självklaraste spel, ja.

Vill du kommentera en rek så gör det, men var gärna saklig i vad du inte håller med om. Just nu ser du bara efterbliven ut.

samzter - 2016-06-20 18:54:08

Ovanligt att du skriver dina texter som att det är något självklart varje gång du rekar, ja skriv varför du tror si och så men lägg fan inte fram det som att du är nån expert när du knappt sätter 50% av dina skitrekar din jävla idiot

Firewutobbe - 2016-06-20 01:08:53

Zeballos imponerade i Tjeckien. Såg semin och finalen och han spelade riktigt bra tennis.
Skulle inte våga mig på ett HCP på Vesely.
Höjer varningens finger från staltkaret och stråhatten.