Speltips

Speltips Almagro - Istomin

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-29 14:00 Spela här

Speltips Almagro - Istomin
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,57 Speltips: Istomin
2016-06-29 14:00 Almagro - Istomin Istomin 1,57 Poldan

Nej jag tror inte att Almagro står Istomin i andra omgången av Wimbledon. Istomin är en riktigt bra grässpelare. Har riktigt fina vapen i sin serve, volley och forehand på det här underlaget och man har väl egentligen bara gått runt och väntat på att det ska släppa för honom.

Han har en titel och flera semi- och finaler på gräs på 250-nivå och han brukar gå bra i Wimbledon. Men den här grässäsongen har han fått svåra lottningar. Förlorade mot Becker och Stepanek (båda efter tre set) men då ska man veta att båda dessa spelare räknas som grässpecialister. Därefter en tung förlust mot Dzumhur där han hade 6-1, 6-6 och matchbollar. Men man ska veta att Dzumhur är underskattad.

Dessutom: tittar man på vad de Almagro och Istomin åstadkom i första omgången ligger Istomin bra mycket bättre till. Han slog ut Kevin Anderson och var egentligen bättre hela vägen även om han tvingades vänta 0-2 till 3-2. Över fem set blev han bara breakad två gånger. Mot en spelare som Kevin Anderson är det mycket starkt.
Almagro såg livsfarlig ut i sin öppningsmatch. Höll på att tappa en 2-0-ledning med Dutra Da Silva som alltså är en grusspecialist som knappt spelar något annat än just gräs.

Tror att Almagro gjort några fina grusturneringar i år så är han en skugga av sitt forna jag. Han har alltså inte vunnit mer än två matcher i rad på något annat underlag än grus sedan 2013.

Det passar också Istomin rätt bra att möta Almagro. 5-0 inbördes och han har bara förlorat ett set på vägen. Nu måste han förlora tre – i en och samma match – tillåt mig tvivla.

Finns till 1,57 hos bet365

Poldan - 28 Juni, 2016, 00:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-06-29 11:49:29

rätt underlag för istomin men ett litet frågtecken är ju var han står fysiskt han har bara vunnit en match efter turneringen i geneve där han drog sig ur på grund av skada och det va här i första omgången annars tre raka förstaomgångsförluster på gräs

malisa - 2016-06-28 17:49:36

De låter som alldeles FÖR BRA spel till 60% ränta för att inte rygga .

Hoppas du är rätt ute , jag provar med stabil insats .

Lycka till !