Speltips

Speltips stepanek/Zimonjic-Johnson/Querrey

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-07-02 16:00 Spela här

Speltips stepanek/Zimonjic-Johnson/Querrey
Land: england Liga: wimbledon
Odds: 1.67 Speltips: stepanek/Zimonjic
2016-07-02 16:00 stepanek/Zimonjic-Johnson/Querrey stepanek/Zimonjic 1.67 DENNISS

Jag va fel ute på Wawrinka inget snack om saken Del Potro va den bättre spelaren men 2 av 3 spel så här långt i Wimbledon är godkänt jag provar en dubbel match idag men kommer väl troligen att skjutas upp till imorgon på grund av regnet.

Som jag ser det bör Stepanek och Zimonjic ha en bra chans här båda är ju mycket rutinerade dubbelspelare med hög kapacitet Stepanek har ju även visat mycket bra form på slutet i franska öppna och även under grässäsongen han fick ju med sig ett set här i första omgången mot Kyrgios också i singelspelet.
Stepanek och förra världsettan i dubbel Zimonjic har ju båda mycket bra förståelse för dubbelspelet och har tunga servar och stabila vid vi vet ju alla vad Stepanek kan göra framme vid nät.

Querrey/Johnson är ju även två mycket bra dubbelspelare men jag tror det här kan bli jobbigt för dom med spelschemat dom har nu i singelspelet just nu håller ju båda på i regn uppskjutna matcher mot Djokovic och Dimitrov och det ser dessutom ut som dom matcherna kan bli ganska långa oavsett hur det går där kommer det att slita Stepanek och Zimonjic har bara dubbelspelet att koncentrera sig på nu och kommer att komma utvilade till matchen.

Som jag ser det här kan det bli mycket jobbigt för amerikanerna två utdragna regn matcher som tar en massa tid och kraft dessutom med mycket kvar att spela i dom matcherna jag sätter mina pengar på formstarke Stepanek och Zimonjic som man kanske inte kan säga är lika formstark som Stepanek men en mycket bra dubbelspelare fortfarande som gör det jämnt o bra.

DENNISS - 02 Juli, 2016, 13:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!