Även om Querrey gjorde en riktigt fin turnering i Rom så vettetusan hur laddad han är här i Geneve. Inte superkul att möta en junis som gjort rent hus i kvalet också, knappast den lättaste av matcher rent mentalt. Inte ofta Big Sam kör över sina motståndare på grus heller, och särskilt inte i en sån här turnering, veckan innan RG. Sedan 2015 har Querrey vunnit fem av ca 25 grusmatcher med fem games eller mer.

Det skriker ju också motivation om Altmaier som till vardags tränar massor med Kohlschreiber. Har spelat i Bundesliga ett par säsonger och har garanterat fått bra träning genom samlingarna där. Slog förresten Otte förra säsongen, samma spelare som nu slår igenom med buller och bång.

Han har en klart duglig serve så lär plocka ett gäng games bara där. Skulle gissa att det kommer ett ordentligt genombrott på tysken snart så det är bara att försöka vara med på tåget.

Brukar ofta ta upp hur viktigt det är att spela in sig på underlaget och i det här fallet skulle jag säga att det är extra viktigt. Åtminstone ur Altmaiers synvinkel. Han har varit på plats i en vecka och har spelat in sig på underlaget samtidigt som Querrey mer eller mindre kastas rakt in direkt från Rom. Dessutom, man kan ju fråga sig hur viktig den här turneringen är jämfört med RG.

Tror att det blir match av det här och spelar Altmaier +4,5 games till 1,90 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip