Det vore ytterst logist om vi får se väldigt få breaks mellan Nicolas Jarry och Facundo Bagnis i första omgången i Quito. Jarry har ju sin serve som kommer vara väldigt effektiv i de snabba förhållandena som råder i den här turneringen och Bagnis kanske inte har samma vapen i just serven, men han är duktig på att vinkla bort sina motståndare och är det någonstans Jarry har en lucka i spelet så är det just där ute i hörnen.

Argentinaren – Bagnis i det här fallet – har gått obruten genom ett relativt enkelt kval och har alltså spelat in sig väl på underlaget. Han är vann att spela på hög höjd och gillar att slå på bollen och stryra spelet, vilket han kommer tillåtas att göra i sina servegem.

Men att påstå att Jarry är någon duvunge på höghöjdstennis vore en lögn det också. Vann en challenger i Medellin året som spelas på över 1500 meters höjd och dessutom gick han ju bra i challenger här i Quito förra året, vann den faktiskt. Så absolut, han är riktigt vass på hög höjd.

Skulle tippa på att vi får se betydligt högre holdprocent än i normala grusturneringar vilket i så fall skulle innebära att över 22,5 spricker all världens väg.

Spelet finns hos Nordicbet till 1,85.

This is the stats tab
This is the post tip