Kan säga så här, Marius Copil har servat FÖR bra i kvalet till ATP Rotterdam för att man ska låta bli att spela på honom i första omgången. Obreakad mot både Kamke och Struff, två spelare som utan tvekan är topp 100 på det här underlaget (Struff säkert topp 40).

Han har ju tyvärr inte så mycket annat än sin serve, Copil. Men å andra sidan är hans serve förmodligen topp 10 i världen. Då förstår ni ungefär hur mycket han lever på den.

Tycker egentligen inte att det ska så fruktansvärt mycket till för att Copil ska serva till sig 5-6 games i ett av seten. Man får ha i åtanke att Berdych inte spelat sedan Australian Open och ska man vara ärlig har han bara gjort två bra matcher i år - resten har varit direkt dåliga.

Berdych har kört över Copil två gånger tidigare. En gång med 6-2,6-2 och en gång med 6-3,6-4. Senaste de möttes var tre år sedan och Copil är nu rankad 100 platser bättre på rankingen än vid det senaste mötet.

Senaste halvåret har Copil gjort en ordentlig höjning, han slår den absoluta toppen på Challengernivån och har slagit Darcis, Sousa och Herbert - tre riktigt bra inomhusspelare. Det verkar dessutom som att underlaget i Rotterdam är ordentligt snabbt och det gynnar Copil i den här matchen. Berdych har enormt tunga slag och det är mer eller mindre omöjligt för rumänen att breaka honom, men samtidigt ser jag det inte som omöjligt att de håller jämna steg i ett av seten.

Min gissning är att Berdych börjar den här turneringen trögt och att Copil servar så pass bra så att Berdych inte kommer åt honom.

Över 20,5 games tror jag spricker till 1,87 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip