Det finns ett par anledningar till att jag vill lägga det här spelet. Först och främst, Berdych har varit usel senaste månaderna. Men det menar jag att han spelat en bra bit från sin maxkapacitet, men har ändå, på grund att att andra seedade spelare floppat, lyckats få med sig klart dugliga resultat. Till exempelt var han absolut inte värd att gå till semifinal i Wimbledon. Men vad ska han göra när det tuffaste motståndet på vägen är en 50-rankad spelare.

Så, Berdych har inte varit bra senaste månaderna och har inte heller imponerat i Toronto. Tappat set mot både Coric och Harrison - ett underbetyg som heter duga.
Sen ska man veta att Djokovic har extremt lätt mot Berdych. Alltså, tjecken har ingenting som biter på Novak. Han läser Berdych serve som en öppen bok. Muller däremot, som pressade Djoko bra i första omgången, har en mycket mer svårläst serve - särskilt slicen. Just därför blev siffrorna jämna i den matchen.

Kan tänka mig att det här blir utskåpning, precis som det blivit i typ 20 av deras 26 möten. Ungefär så många gånger har Djokovic täckt sin lina mot Berdych.

Berdych tyngd i slagen biter jävligt bra på många spelare, men aldrig på Djokovic, han älskar att möta spelare med tryck i slagen. Så för min del är det inget snack att -4,5 på serben till 1,73 hos Unibet är värde.

This is the stats tab
This is the post tip