Verkligen fin utveckling på Cameron Norrie senaste halvåret och även om han är stor underdog mot Dominic Thiem så är detta ett bra läge för Norrie att möta honom.

Dels så hoppar Thiem mellan underlag nu. Spelade Australian Open på hardcourt, därefter två grusturneringar och nu hardcourt i Acapulco igen. Jättemärkligt tycker jag, särskilt med tanke på att hur dåligt han spelat på harcourt senaste halvåret och hur fin han är på grus.

På hardcourt är Thiem fortfarande klart överskattad. Han har bara täckt 4,5-linan en gång mellan US Open och Australian Open och då fick han ändå in 13 hardcourtmatcher under det tidsspannet. Var ju för övrigt dålig i både US Open och AO, så nej, han har en hel del att bevisa på hardcourt.

Nu är visserligen inte underlaget i Acapulco särskilt snabbt vilket är positivt för Thiem, men å andra sidan möter han en spelare som bara tappat strögames i kvalet och som har säkerheten som sin största tillgång.

Som sagt, det här blir jämnare än vad oddsen indikerar och därmed blir även handikapplinan en smula skev. Plockar Norrie +4,5 games till 1,80 hos Bethard som ska sitta oftare än 55% av gångerna.

This is the stats tab
This is the post tip