Dagens bästa speltips

Speltips Sevilla - Leicester

Sport: Fotboll Spelstopp: 2017/02/22 - 20:45 Spela här

Dagens bästa speltips Sevilla - Leicester
Land: Spanien Liga: CL
Odds: 2.12 Speltips: 1 (-1,5)
2017/02/22 - 20:45 Sevilla - Leicester 1 (-1,5) 2.12 Polsater

Sevilla -1,5 hemma mot Leicester spelas.

Det här spelet har gått att hitta till högre odds, men jag tycker ändå det finns värde kvar i det här. Tvåmålsseger för hemmalaget krävs.

Leicester sladdar rejält i Premier League. De regerande mästarna är rejält indragna i bottenstriden. Vilket säkert ingen har missat. Formen är bedrövlig - 0-2-6 är raden på de senaste 8 matcherna. Visst finns det såklart en faktor som är "i Europa kan vi spela helt utan press". Och visst, Leicester har allt att vinna. Men form, europarutin och truppkvalitét väger tyngre för mig. Leicester hade en hel del flyt i fjol, allt stämde för deras del. Det vi ser i år är mer i linje med vad det går att vänta sig av den här klubben. Att man tog sig vidare i CL fäster jag ingen större vikt vid, fick en riktigt svag grupp. Nu är man framme i CL-slutspel, en nivå i stort sett ingen i laget har rutin från.

Positivt för deras del är skadeläget, i stort sett allt finns tillgänglig. Tänkbar elva:

Schmeichel;
Simpson, Morgan, Huth, Fuchs;
Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Gray;
Okazaki, Vardy.

Sevilla är bra, riktigt bra. 49 poäng i La Liga är två färre än självaste Barcelona. Ruskigt starka hemma, där man har:
9-1-1 i ligan
2-0-1 i CL.

Bra skadeläge då man har i stort sett allt tillgängligt. Tänkbart lag:

Rico;
Mariano, Rami, Lenglet, Escudero;
N'Zonzi, Iborra;
Vásquez, Nasri, Vitolo,
Jovetić;

Gång efter annan har engelska lag stora problem i cuper, såväl CL som EL. Nu tar ett formstarkt Sevilla emot ett engelskt lag som visat ytterst lite hela säsongen och dessutom saknar form + självförtroende. Det mesta talar med andra ord för hemmalaget, det enda som egentligen talar för Leicester är att de "kan spela avslappnat". För mig är det klassblandning och jag tycker Sevilla ska ha bra chanser att döda det här dubbelmötet redan här.

Dagens bästa speltips av: Polsater