Dagens bästa speltips: Växjö - Bern

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-12-12 18:30
Land: Europa
Liga: CHL
Odds: 1.90
Speltips: 1
Dagens bästa speltips Växjö - Bern
100% bonus upp till 1000 kr!
KLICKA HÄR!
Dags för match två i kvartsfinalerna i CHL. Sveriges bästa lag möter serieledaren i Schweiz, Växjö vs Bern! Växjö ligger under med 3-2 från det första mötet, men som Växjö ser ut just nu så tycker jag att man ska vända på den här steken, åtminstone ska man vinna hemmamatchen och ta matchen till förlängning. Jag kommer spela Växjö att vinna matchen hos Coolbet till 1.90 med en flatinsats.

Växjö är som alla vet outstanding i år. Man leder nu SHL med hela nio poäng före serietvåan Färjestad. Idag möter man Bern i CHL och det kan inte komma ett mer passande läge att ha denna matchen i. Ibland kan ju vissa lag ta CHL med en klackspark och tänka att turneringen inte är så viktig. Men för det första är det mer prispengar detta år än innan och dessutom tror jag Växjö är oerhört sugna på att vinna denna turnering som med åren blivit klart seriösare och mer prestigefull! Varför jag säger att denna matchen passar så bra att ha nu är att Växjö som sagt leder serien med nio poäng och inte känner något stress av jagande lag, dessutom så kommer det efter denna match ett landslagsuppehåll för Växjö, så det är bara att trycka ALL IN ikväll för att avancera till en semifinal. Växjö är som sagt outstanding just nu, men vinner nästan hela tiden och gör det på övertygande vis. Man har några gånger denna säsong haft några mindre svackor, men man har rest sig direkt och förtjänar att leda SHL till 100%. Växjö är seriens bästa lag i powerplay med sina 31.65% och i boxplay är man godkända också med dryga 81%. Dessutom har man stabila målvakter. Jag vet inte speciellt mycket om Bern, men det känns lite högt att Växjö står 1.90 på hemmais, så lågt står man knappt mot de bästa lagen i SHL så har lite svårt att förstå att man gör det mot Bern.

Bern leder serien i Schweiz och det imponerar såklart. Men jag väljer att titta mer på hur det gått för dem i CHL för att kunna göra en rimlig värdering om hur laget står sig. Bern slutade tvåa i sin grupp bakom Nottingham Panthers och det gör mig inte direkt imponerad. Nothingham Panthers åkte direkt efter det ut i slutspelet av CHL när man föll mot Zurich med totalt 6-1 efter hemma och bortamatch. Bern hade sina förlustmatcher på bortais under gruppspelet så känslan är att man är klart starkare hemma. Bern slog sedan ut Redbull Munchen i första slutspelsmatchen med 7-5 och det är väl inget jätteimponerande motstånd. Jag kan inte säga att jag är imponerad av Bern i CHL och nu ska man möta ett superhett Växjö på bortais. Jag har oerhört svårt att se att Växjö inte ska vinna denna matchen.

Match: Växjö - Bern
Spel: 1
Odds: 1.90
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Växjö - Bern
Spela på Speltips Växjö - Bern
SHL-Grinder - 12 December 2017 - 12:31

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Newcastle - Everton
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål / 0-0
1.77 / 9.5
20:45  Swansea - Man City
Fotboll - Premier League - 2 hcp -1,5
1.71
20:45  Milan - Hellas Verona
Fotboll - Coppa Italia - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Tottenham – Brighton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.70
02:00  Indonesian Masters
Golf - Asian Tour - Lionel Weber FRL
126.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar