Tre matcher ut i kvällens NFL och vi börjar med Baltimore Ravens vs Buffalo Bills. Ikväll är det den tredje preseason-matchen av totalt fyra och är ökänd i Staterna som "the dressrehearsal" inför regular season. Det innebär att i kvällens fajt kommer merparten av first and second string att spela. Fördelningen blir 70% first string och 30% second string. Med garanti en bit in i tredje quartern för "first string players".

Vad har vi då att vänta oss i Baltimore? Jag tycker lite synd om Ravens. Det känns som det alltid är på tok för många skador under off-season och sedan in i training camp och preseason. Endera är det ren och skär otur eller också borde laget se över sin conditioning/physical therapy. Flacco, Stanley, Perriman, Woodhead och Humphrey. Inga småfisar direkt. Sedan är det alltid den överhängande frågan; vem spelar QB2-rollen? Mallett eller Woodrum? Normalt är rollen Mallett's, men killen har svårt att övertyga. Typ varje år. Ravens wide receivers ÄR starka. Maclin, Wallace m fl. Ikväll kommer alla att få visa upp sig och Ravens ÄR det bättre laget enligt mig.

Hur ser det ut hos Buffalo Bills? Ja; det är inte lätt att vara QB Tyrod Taylor. Han har tyvärr inte så många alternativ att passa till i nuläget. Watkins trejdad. Matthews in. Boldin pensionerade sig i förra veckan, vilket gör att laget är extremt tunna på wide receivers. Samtidigt är det kul att få se lite rookies testas hårt som exv Reilly och Shorts. Taylor själv måste upp en nivå. DÅ kan Bills vara med och förstöra i en del matcher. Ikväll dock känns de som rejäla underdogs...


1. Ravens måste få ordning på sina third down conversions ikväll mot Bills. Ursvagt vecka 1, men klart bättre vecka 2, utan att för den skull vara exceptionell. Ett måste ikväll! Ökar man i den statsen vinner man mot Bills.

2. Bills offensiva lina var riktigt under isen senast och Taylor fick inte mycket hjälp. Kan rookien Dawkins steppa upp och bidra? Nja. Han lär sig, men är inte där ännu.

3. Däremot är Bills i vanlig ordning starka i sin defense OCH det är dessa spelare som håller kvar Bills långt in i matcherna.

Summa summarum; detta blir ingen showstopper, MEN Ravens har i nuläget ett bättre lag även om QB-rollen är tveksam. Samtidigt är det bara att snegla på Bills QB och du blir snabbt varse att det är lika illa där. Nej; jag går på Ravens och vinst med minst -3,5 till oddset 1,81 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip