En suverän nattmatch att vänta och nu med bästa möjliga manskap för Dallas Cowboys, eftersom fjolårets stjärnskott Ezekiel Elliott FÅR spela, då NFLs avstängning av denne blivit upphävd. Ett jätteplus för Dallas som är i behov av ett bra springspel för att lasta av fjolårets rookie-QB Dak Prescott.

Jag kommer spela Cowboys -4 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Det här är skulle också kunna vara en kommande NFC Champions Game som jag skrev i förra reken mellan Packers vs Seahawks. NFC är otroligt tuff i år. Om vi ser till offseason tycker jag faktiskt New York har varit riktigt pigga och värvat ytterligare vapen till QB Eli Manning. Framförallt Brandon Marshall från New York-konkurrenten Jets, men sedan gillar jag också TE Evan Engram som kommer bli en otroligt fin resurs för Giants framöver. New York har en grym defensiv. Lite tunna på RB-sidan, men generellt ett topplag om du frågar mig.

2. Dak Prescott var fenomenal för Cowboys ifjol. Han fick t.o.m. Tony Romo att gå i pension. DET om något var ett tecken på hur bra rookie-QBn spelade. Jag har sett samtliga preseason-matcher och Prescott har inte behövt visa något, men känslan sitter där och ett år mer klokhet innanför västen. Jag har svårt att se Prescott INTE lyckas. Han har en grym RB, han har en grym uppsättning receivers i sin offensiva lina och han har också ett bra skydd från sina lagkamrater även om Cowboys var lite bättre defensivt ifjol. Samtidigt har truppens ungtuppar växt in i sina roller och kommer bidra än mer i år.

3. New York Giants har sin superstjärna Odell Beckham Jr lite på avstånd i kvällens premiär. Killen har haft bekymmer med sin ankel. Giants är extremt försiktiga med honom. Kan säkert bli någon snap ikväll, men högst troligen vila. Det är självfallet ett avbräck som heter duga för Giants.

4. Lagen har mötts 110 gånger och Cowboys har klar fördel inbördes möten. Förlorade dock hemma senast, men normalt sett är man starka hemma och jag är övertygad om att Cowboys ägare Jerry Jones kommer lämna arenan ikväll med ett stort leende.

Jag kommer spela Dallas Cowboys -4 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip