Monday Night Football i afton från Mexico City och Estadio Azteca. Imponerande Oakland Raiders (7-2) och med tre raka segrar på ett rakt igenom imponerande sätt. Det är en sådan fin balans i Raiders, förutom deras defense som fortfarande kan bli bättre. MEN offensivt finns inget att klaga på. Deras offensiv ligger på plats 5 i ligan emedan Texans (6-3) defense ligger på plats fyra i ligan. Jag är helt inne på att Oakland är det mest kompletta laget, men samtidigt är Texans defense (utan JJ Watt sylvassa). Deras NFL Draft-etta från 2014, Jadeveon Clowney har varit helt frisk i år och har varit outstanding i Watt's frånvaro. Oaklands offensiv är tvådimensionellt med bra balans i spring- och kastspel. Texans har inget springspel. Det är jämnat med marken typ. Då vet vi att Osweiler kommer kasta mot Hopkins och Fuller.

Jag kommer spela under 45,5 poäng till oddset 1,95 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Houstons offensiv är bedrövlig. Springspelet tunnare än tunnast. Osweiler 187 passing yards per match är näst sämst i hela NFL. Det innebär per automatik att få poäng kommer göras från Texans sida.

2. Raiders å sin sida har fått en Derek Carr i full blomning i år och det är kul att se sådan kvalitet på en quarterback-position. Raiders stöter dock på ett defense som är av stål och det kommer bli mycket nöta och blöta på marken.

3. Houstons poängsnitt per match är 17,9. Just saying.

4. Raiders springspel snittar ca 5 yards per spel och det är laget nr 2 med i hela NFL. I afton mot Texans blir en utmaning.

5. Jag kan inte undgå att prata JJ Watt. Det är en sådan dynamisk amerikansk fotbollsspelare och Texans saknar honom en masse.

Som jag läser matchen lär det bli få poäng framåt för Texans. De snittar 17,9 poäng tills idag och även om Raiders defense lämnar en del att önska känns det inte som det blir väldigt många poäng framåt. Å andra sidan besitter QB Carr nr 2 offensiva linan i NFL och kommer försöka vara produktiv, MEN springer på ett tufft defense. Som sagt; under 45,5 poäng torde vara gjutet och jag väljer att spela det hos Unibet .se till oddset 1,95.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip