Re-match av fjolårets Super Bowl; Pats vs Falcons. Två lag som inlett sådär. Vi har ganska höga krav på dessa två lag och av det vi sett hittills kan jag bara säga att vi verkligen behöver se mer.

Patriots offensiv har varit lika bra som den alltid är tack vare Tom Brady. Offensiven har spetsats till med flera nya WR's som blivit nya "go-to-guys" för Brady. Framförallt gillar jag den connection som Brady fått med Cooks. Den kommer bara bli bättre och bättre ju längre säsongen går. Patriots försvar däremot; oj! Det har varit allt annat än bra och när jag tittar på den secondary som laget har fattar jag ingenting. Nu är Gilmore borta, men i övrigt en supervass secondary. Övriga delar av defense har potential till att vinna varje match, men det har varit osynkat.

Falcons ser ut att tro att de är bättre än vad de är. För lite hjärta. För lite energi. DET är min reflektion. Laget har också tappat OC Kyle Shanahan till 49'ers och jag tycker det känns som att det tas lite för snåriga beslut i offensiven. Ryan måste spela enklare. Han måste också få mer tid i sin pocket än vad han fått hittills.

Jag kommer spela Patriots -3,5 till oddset 2,02 hos Unibet .se.

/RoloMartins

Värt att notera:

1. Patriots är 4-2, men om de inte haft Brady och i viss mån domarna på sin sida de senaste två matcherna hade det lika gärna stått 2-4. Ha i åtanke att Patriots har inte förlorat tre matcher på hemmaplan sedan 2008.

2. Falcons offensiv är sylvass med Jones, Sanu och Gabriel, MEN jag tycker det är märkligt att en av NFL's bästa receivers i form av Julio Jones bara fått chansen EN gång av 15, då Falcons varit i red zone...

3. Falcons QB Matt Ryan har sett sådär ut de senaste två matcherna och idag finns inte utrymme för att vara minsta tveksam.

4. Den störste coachen genom alla tider tillsammans med Vince Lombardi är Bill Belichick. Killen är en sann mästare och kan trolla med allt. Ingen rolig person att konversera med, MEN han vet att hans defense är sådär just nu och kan bara bli bättre. Belichick vet också om att hans springspel var sådär. Senaste outingen sprang Pats bara för 118 yards. Man måste kommer igång här. Lewis, Gillislee och White har mycket att bevisa.

5. Tom Brady har levererat hittills, trots alla smällar han tagit. Ikväll är jag övertygad om att han kommer fortsätta kasta långt och rätt. Det måste till en mer balanserad offensiv, men Brady kommer ta över i slutet av denna fajt.

Jag spelar Patriots -3,5 till oddset 2,02 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip