Kansas City Chiefs (11-4) har stora möjligheter att bli seedade som nr 2 i AFC OM laget slår Chargers (5-10) idag, samt att Broncos vinner över Raiders. För mig känns det scenariot väldigt troligt. Chiefs har något att spela för. Chargers har fortfarande för många skador och det känns som de tagit semester...

Jag spelar Kansas -4,5 till oddset 1,92 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Som nämnts ovan - Kansas City Chiefs ÄR en motivationsvinnare! Med vinst i sin match och Broncos vinner hemma mot Raiders innebär det att Chiefs får vila ytterligare en vecka och får även spela hemma initialt. Viktigt!

2. RB Spencer Ware har två anledningar att göra bra ifrån sig idag. Dels seedning som nr 2 med sitt lag OCH på det privata planet. OM killen springer mer än 79 yards kommer han få ut en extrabonus på 600 000 dollar.

3. Kansas QB Alex Smith är född och uppvuxen i San Diego och han är väl medveten om att detta kan vara hans sista match inne på Qualcomm Stadium (Chargers kommer troligen flytta till LA). Motivation och hyllning till laget i sitt hjärta från arla ungdom. Smith kommer spela max från början till slut.

4. Chiefs TE Travis Kelce har varit ett utropstecken för Chiefs i år. Kanske en av ligans topp tre TE tillsammans med Gronkowski och Graham. Han leder hela NFL med 84 mottagningar för 1 117 yards, vilket är strålande. Om du frågar mig har inte Chargers någon vettig i secondary som kan täcka honom. Räkna med fler touchdowns idag!

5. Chargers stjärna, RB Gordon missar även dagens match och det GÖR skillnad. QB Rivers har tidigare haft bra alternativ i sin spelbok MED Gordon på plan. De senaste veckorna har så inte varit fallet. Chiefs defense kommer ha en ganska bra matchup ikväll mot Rivers och Chargers.

Jag spelar på motivationsvinnare igen och lirar Chiefs -4,5 till oddset 1,92.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip