Sista omgången i grundserien av NFL-säsongen 2016/2017 går av stapeln idag. Bland de tidiga matcher finns de egentligen bara en match som har någon slags slutspels-aura runt sig och det är Tampa Bay Bucs vs Carolina Panthers. Tampa har en minimal chans att nå slutspel, MEN de har en chans och det borde vara en motivator om något för att besegra Panthers hemma idag.

Jag spelar på motivationsfaktorn idag. Lägger min insats på Tampa -2,5 till oddset 1,73 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Bucs hade allt i sina egna händer med fem raka segrar. Det var före de senaste två matcherna, där Tampa torskat två raka. Något säger mig att Tampa bestämt sig för att avsluta på en god fot dvs med en hemmavinst och verkligen pushat sin chans att nå slutspelet. Att avsluta säsongen med tre raka förluster känns inte OK.

2. Älskar tandemparet QB Winston vs sin WR Evans. De har spelat riktigt bra i år till sina förutsättningar.

3. Om Winston kastar mer än 277 yards slår han det befintliga rekordet om 8 196 yards per två initiala säsonger som Andrew Luck innehar.

4. Om Evans sätter en touchdown till slår han sitt rekord från rookie-året, där han nådde 12 touchdowns. Evans kan också slå sitt egna rekord kopplat till antal mottagna pass. Tar han emot nio pass slår han det rekordet.

5. Vinner Tampa i afton landar de på 9-7 dvs med ett vinnande rekord och det var ett tag sedan det skedde.


Som sagt; jag spelar Tampa utifrån de förutsättningar som ges ovan. De har något att spela för. Det finns individuella faktorer och rekord på spel som gör tillställningen attraktiv.

Mitt spel blir Tampa -2,5 till oddset 1,73 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip