En riktigt bra dag igår när bägge spelen satt. Preseason-matcherna är inte enkla att reda ut, men just tredje omgången är den som merparten av lagen testar sin första lina rätt länge. När preseason week 4 kommer i nästa vecka, då kommer merparten av lagen att vila sina största stjärnor. MEN nu tillbaka till preseason week 3 och fajten mellan Titans vs Bears.

Många är nyfikna på Bears hajpade QB Mitch Trubisky. Det är jag också. Jag skrek rakt ut när Bears pantsatte sin framtid genom att plocka QBn som nummer 2 i årets draft. MEN rapporterna går i dur under training camp och av det vi sett i preseason match 1 och match 2 känns det som att Bears lyckats med sin "satsning". Killen agerar mycket moget och hans vision och rörelse i sin "pocket" bevittnar lite utöver det vanliga. Iofs tror jag att Bears kommer börja med QB Glennon i kväll, dock kommer Trubisky att snabbt bytas in under matchen. Ha koll där.

Titans å sin sida har redan sin QB för framtiden i form av Marcus Mariota och han kommer spela ikväll. Titans offensiv kommer snäppas upp ytterligare ikväll, då RB-stjärnan DeMarco Murray gör debut. DETTA är ett stort plus och orsaken till varför jag väljer att spela Titans -3,5 hos Unibet ikväll till oddset 1,95.

Värt att notera:

1. Tillbaka till DeMarco Murray en kortis. Killen har varit borta pga en ljumske som krånglat. MEN nu har har varit fräsch en längre tid och är sugen på att spela. Murray har varit en av de bättre RBs i ligan under flera år. I år känns Titans som ett rakt över bättre-lag och deras offensiv är nästan fläckfri OM alla får till det. Pass på!

2. Kolla även in Adoree Jackson i Titans secondary. Otrolig potential. En riktig "ball hawk". Jag har feeling för att han kommer plocka minst ett pass från Glennon el Trubisky ikväll.

3. Chicago Bears är inte så pjåkiga i år om truppen får vara intakt. Den offensiva linan och defensiva linan ÄR bra, men fortfarande väldig ung i ålder. Den starkaste "interior line" i NFL med Sitton, Whitehair och Long. De kommer hålla Bears inne i matchen en bra stund i afton.

MEN samtliga signaler från Nashville, Tennessee berättar att ikväll skall vi visa hur bra vi är när vi spelar med BÄSTA laget. Jag är helt enig i det och för mig är Titans en nivå bättre på merparten av de viktiga positioner som ett NFL-lag måste ha.

Jag spelar Titans -3,5 till oddset 1,95 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip