Gårdagens rek satt fint då Kosowski återigen vann 3-0 mot Kuzmin. 1.80 för det tackar vi för! Nu till dag två av två av denna omgången i challenger series.

Angles – Kriston

Matchkvoter än så länge
Angles 3-3
Kriston 4-1
Och jag vill spela på storseger för Angles? Har jag rökt på. Nej det brukar inte vara min grej och inte idag heller..

Angles är lurig. Blandar och ger som så många andra på challenger series, jag tycker att han är mycket bättre än vad han visar resultatmässigt här. Och att han är bättre än vad han visat än så länge är ganska klart, och han brukar plocka fram det spelet när han behöver. Och nu behövs en seger. I skrivande stund har han precis gjort slaktavfall av Kuzmin med 3-0 och vid seger här så går han troligtvis till slutspel. Bra serve och bra attackspel, men sämre retur och försvarsspel. Så skulle jag sammanfatta hans spelstil.

Kriston då. Ja 4-1 imponerar verkligen. Han har Vyborny och Angles kvar, två relativt tuffa matcher kvar, men jag tror att han vinner mot Vyborny och förlorar här, dvs att han har bra chans att faktiskt vinna gruppspelet. Tycker inte Kriston är mycket för världen, men han vinner sina matcher. Okej på det mesta, men tycker han ska vara för vek för att tillhöra toppskiktet här. Visst, han kan dra till bollen, men vek i den meningen att han inte har något serve-returspel som skrämmer och det är liksom inget extra. Men som sagt, att vinna är ingen dålig egenskap.

Angles måste vinna. Och då brukar han höja sig rejält. Det kommer han göra nu också. Angles har ofta problem mot dom som har bra serve-returspel som kan låsa honom, och där tycker jag inte Kriston har så mycket att komma med. Summa summarum, jag tror på en stabil seger här.

3-0?

1.83 på Angles -1.5 set tar jag med 2.5/5 units.

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip