Jag plockar en match till från Bundesliga. Det kan bli en spännande eftermiddag det här!

OBS! Som vanligt är det fri uppställning i lagspel och därför är det ingen garanti att matchen spelas. Men ger er en bonusmatch i slutet.

Cioti - Hielscher

Matchkvoter
Cioti 4-7
Hielscher 3-5

Rumänen Cioti är rutinerad och det känns som han smugit i bakvattnet i hela sin karriär. Spelar sällan internationellt men gör det alltid okej i ligaspelet. Har aldrig varit någon stjärna men bidrar alltid. Spelar öppen bordtennis, vill ha igång spelet och duellera.

Hielscher. Bordtennismördare är ett ord som kommer till mig. Tar längre tid än en genomsvettig Nadal mellan bollarna och spelar ytterst tråkig bordtennis. Sällan dueller och flyt i spelet. Bara genomtråkigt att se på. Spelar en effektiv pingis där han är bra taktiskt.

Jag ser Cioti som den bättre här. Sanningen är att Cioti har 1-4 i kvot när han spelat mot motståndarens 1-2, och 3-3 mot mot de andra lagens treor i uppställningen. Hielscher har bara spelat som trea. Jag tror att Cioti är för rutinerad för att fastna i Hielschers tråkiga spel utan kommer att vara den bättre spelaren helt enkelt.

1.66 på rak seger med 3/5 units på Cioti. Det kör vi på!

BONUSMATCH
En dubbel
Mengel - Sambe 1.40
Rokic - Walker 1.33 = 1.86 4/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip