Andra dagen av två av denna omgången av challenger series. Svårspelad dag igår så jag är glad att jag höll mig lugn. Men vi kämpar på.

Vostes - Ishiy

Två välbekanta ansikten här. Vet inte om dom behöver någon närmare beskrivning men Vostes har en bra serve, bra forehand och ett bra försvar som gör honom svår att ta sig igenom när han får spelet att stämma. Returspelet är han lite tam i, vilket kompenseras med sitt fina försvarsspel, men får han inte det att stämma så blir han vek i det mesta.

Ishiy är en ung spelare som klättrar uppåt. Bra serve och sedan allround och spelar modernt. Dvs bra på det mesta. Har gått ifrån lite av en slagpåse här till att faktiskt bli en för de högre delen av spelare. Vilket han inte minst visade igår.

Gårdagens facit
Vostes 4-1, 12-6 i set.
Ishiy 5-0, 15-3

Båda borde vara klara för slutspel, så denna matchen blir troligtvis finalen i gruppspelet. Vinnaren här vinner troligen gruppen alltså. Här tänker jag bara motivera mitt spel med att jag anser detta vara en 50-50 match och ingenting annat. Senast de möttes blev det 3-1 i set till Ishiy. Men det var en relativt jämn match och som sagt, det här är två jämna spelare enligt mig och jag tycker att Ishiy överskattas en del här.

2.20 med 2.5/5 units på bet365 . Det kör vi på!

3-2 Vostes?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip