Inne i en tung period nu, det är jag den första att erkänna. Dessa turneringarna brukar vara min styrka, men totalt feltajmade spel än så länge. Men jag litar på mig själv och jobbar på, så vet jag att det vänder. För så bra koll tycker jag att jag har på bordtennis.

Wong Chun Ting (7) - Jin Takuya (115)

Jag tycker rätt ofta att oddsbolagen är fel och ofta tittar för blint på världsrankingen när de sätter odds och struntar fullständigt i olika spelstilar, som oftast jag bygger mina spel kring. Mer eller mindre aldrig så underskattar de topp-10 spelare, men här förstår jag inte alls hur de kan ge oss så pass högt odds. Och det tar vi vara på.

Wong har jag rekat ett gäng gånger och det är en spelare jag gillar. Kanske inte för sitt spel utan mer på sättet han tagit sig fram. Sällan får man se late bloomers inoma asiatisk bordtennis, men Wong är en sådan. Har nått topp-10 och är en av få som kan utmana de bästa kineserna en bra dag. Tight spel där det inte blir jättemycket dueller men han slår väldigt hårt med forehand och är bra i serve-returspelet.

Jin Takuya, som spelat en säsong i Spårvägen i svenska elitserien, har gjort det bra än så länge i turneringen. Han är en spelare som spelar med väldigt små margianler. In eller ut, stenhårt på bordet eller grova missar. Detta gör honom till en farlig spelare som kan utmana duktiga spelare. Men en topp-10 spelare? Visst det är inte omöjligt men då måste han verkligen ha sin absolut bästa dag. Och det kan vi inte ta hänsyn till när vi spelar.

Det ska vara klasskillnad här. Takuya har sina fantastiska dagar här men jag tycker att 1.66 på -1.5 set (4-0,4-1,4-2) är spelvärt.

-1.5 set på Wong till 1.66 spelar jag med 4/5 units.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip