Då var det äntligen dags igen för en internationell turnering. Chsllenger series i all ära men detta är fint! Jag har haft en fin period på slutet och hoppas kunna fortsätta så. Nu jagar vi Units i Bulgarien open! En förstadag som nog blir relativt lugn. Men vill ni ha fler spel än de jag rekar så glöm inte att följa mig på Twitter.

Paikov - Miyamoto (357)

Här vet jag inte vad oddssättarna går efter. Ren respekt för Japan bara?

Paikov, runt 30 årig ryss som är väldigt stabil runt den rankingen han håller nian har sina största framgångar inom dubbelspel tillsammans med landsmannen Liventsov, vilket bevisar att han spelar bra i serve-returspelet. Har annars rejält tung forehand och är trots att han inte verkar ha taktikhjärnan med sig alla gånger så är han bra på att till slut kamma hem segrar.

Miyamoto är en 16 årig Japan som är på frammarsch. Japan är unika då alla spelar i princip likadant, och så även denna unge pojk. Snabbt med högt tempo nära bordet. Vill igång med duellspelet för de litar på att de får motståndaren stressad pga det höga tempot.

Paikov har mött mängder av såna här spelare så det bör inte vara något som stressar honom. Om han låser japanen i serve returspelet eller får använda sim tunga forehand så tycker jag att han är tillräckligt bra för att vinna enkelt här. Det ska vara för mycket rutin och för stor nivåskillnad här. Tycker att linan ligger åtminstone ett set fel.

Pskov -1.5 set till 1.72 spelar jag med 7/10 Units.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip