Dåligt utbud igår och spel uteblev, dagen innan full pott och 3/3 spel hittade hem relativt enkelt. Idag spelas matchernas match, E-sportens drömfinal där de två bästa lagen i världen möter varandra. Det är FaZe på ena sidan och SK på den andra.

FaZe startade denna turnering helt okej men har i slutet visat vilka FaZe är och det är drömlaget med världsspelarna Niko, Rain och Olofmeister. Sen för att lägga in en av världens bästa Snipers och en av världens bästa in-game leader. Få det att funkar så har man ett lag som är fruktat över hela världen inom CS.

SK har flugit fram hela turneringen förutom ett litet stopp mot Optic med 16-14 gör att SK blir små favoriter i den här matchen. Man slog det överraskande laget Misfits i semifinal komfortabelt med 2-0 och har inför den här matchen aldrig förlorat mot FaZe i en Bo3 eller en Bo5. Det kan ses som ett övertag för SK men FaZe ser det nog som Tändvätska och de flesta på plats i Odense hejar troligtvis på Karrigan och FaZe(in-game leader i FaZe) då han är den enda dansken i finalen.

Eftersom detta är en Bo5 kommer de flesta mapparna bli spelade och det ger jag favoriten till FaZe eftersom man har fixat så man kan spela det flesta mappar. FaZe lär banna Cobblestone eller Train för man sett lite halvtaskig samtidigt som SK är väldigt bra på de mapparna och SK bannar Nuke. Det gör att Troligast kartor lär bli Mirage, Overpass, Inferno, Cache där jag anser FaZe drar längsta strået med hjälp av att stjärnorna steppar upp och publiken på deras sida.

Därför spelas raka ettan på FaZe till ca dubbla pengarna.

This is the stats tab
This is the post tip