Champions League är tillbaka.

Två matcher på tisdagen drar igång vårens slutspel. En av dessa matcher är Basel som ställs mot giganterna i England, Manchester City.

Basel fick tuffaste möjliga lottning. Det blev inte direkt bättre av att man fick börja på hemmaplan. Men man får försöka se det positivt med att man kan gå ut och bara spela helt utan press. Basel ligger på en andra plats i ligan och även om man har vinner många matcher i ligan så är man inte det laget som man var för några år sedan. Tog sig vidare från en ganska svag grupp. Andra Manchesterlaget vann gruppen där också CSKA Moskva och Benfica fanns med.

Man City fortsätter att vinna fotbollsmatcher. Det är framför allt sättet man gör det på som imponerar. Tog en ny seger senast efter fyra mål av Sergio Kun Aguero. Peps lag är stora favoriter i den här första matchen i Schweiz. Det ska man också vara vara men jag väljer att vända mina blickar mot ett hörnspel.

City har så mycket boll och trycker ned sina motståndarna så mycket att hörnorna nästan kommer automatiskt.
City hörnfacit senaste matcherna är 8, 13, 9, 6, 10, 18. Får gå tillbaka till tolv matcherna för att hitta när laget inte lyckades få sex hörnor.

Basel kommer backa hem och vi bör få en ganska ensidig match. Tror City har betydligt bättre chanser än vad oddsen säger här.

Jag spelar Man City över 5,5 hörnor @1.74 hos Bethard med 7/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip