Kvällsmatchen i England står nykomlingen Brighton - Manchester City för.

Brighton gjort en del nyförvärv och rustat för att göra ett bra jobb för att hålla sig kvar. Ska bli intressant att se på planen om laget håller i den här miljön. Att få börja hemma är ett stort plus och det kommer vara ett stort stöd för hemmalaget men motståndet är för dagen svåraste tänkbara.

Pep Guardiola vann ingenting i sina första säsong hos City. Det har aldrig hänt Pep när han kommer till en ny klubb. Men nu tror jag han ska ha toppchans att vinna PL. Hade en bra elva redan förra säsongen medan bänken behövdes bli lite vassare. Det har hänt mycket för Manchesterlaget det här fönstret och offensiven ser löjligt bra ut. Fått in Ederson, Danilo, Walker och Bernardo Silva som alla är tillgängliga idag. Det sista nyförvärvet, Mendy, är skadad och for vänta på sin debut.

Man City bör vinna den här matchen. Pep har så många alternativ offensivt att han får problem att välja vilka som ska få spela i början innan Champions League drar igång. Brighton kommer fightas i botten om nytt kontrakt medan City ska försöka vinna ligan igen. Det bör ta ut sin rätt över 90 minuter och tror City åker hem med en bra premiär och tre poäng.

Ska vi säga 0-3?

Jag spelar Man City -1,5 @1.95 hos bet365 med 4/7u.

@robiiinbetting på twitter för fler spel.

This is the stats tab
This is the post tip