Midweek-omgång i Serie A. En match spelas på tisdag och det är Inter som gästas av Genua-klubben Sampdoria på Giuseppe Meazza.
Jag spelar Sampdoria +1,5 mål. Förlust på spelet om Inter vinner med två bollar eller fler.

Fjolårets möten:
Inter - Sampdoria 1-2
Sampdoria - Inter 1-0

Tabell:
2 Inter 9 7 2 0 17:5 +12 23p
6 Sampdoria 8 5 2 1 16:9 +7 17p

Inter hemma:
4-0-0 9:2

Napoli - Inter 0-0

Samp borta:
1-2-1 4:7

Senaste match:
Sampdoria - Crotone 5-0

Spalletti har fått en perfekt start på säsongen. Inter är fortfarande obesegrade och bara två pinnar bakom Napoli. I helgen mötte man just Napoli på San Paolo. Napoli var väntat det bollförande laget men Inter visade upp en väldigt fin karaktär och grejade tillslut 0-0, vilket kändes mer som en seger för Milano-klubben.
Inter målas nu upp som stora favoriter mot ett formstarkt och lurigt Sampdoria som absolut inte ska underskattas. Skrällchans?

Giampaolo och Sampdoria är den klubben som mår bäst i staden. Stadsrivalen Genoa är inte alls på samma nivå för tillfället. Sampdoria ligger 6a i tabellen trots att man har en match mindre spelad tillsammans med Roma. Samp har blandat otroligt fina prestationer blandat med mindre bra prestationer. Men de senaste två matcherna har Samp vunnit med 8-1 i målskillnad. Positiv känsla!

Förväntade laguppställningar (La Gazzetta dello Sport):

Inter 4-2-3-1
Icardi
Perisic J.Mario Edér
Gagliardini Vecino
Nagatomo Miranda Skriniar D'Ambrosio
Handanovic

Skadad: Vanheusden, Brozovic

Sampdoria 4-3-1-2
Zapata Quagliarella
Caprari
Linetty Torreira Praet
Strinic Ferrari Silvestre Sala
Puggioni

Skadad: Capezzi, Viviano, Dodo

Inter har börjat starkt men rent spelmässigt håller jag ändå Juventus, Napoli och Roma högre utifrån det jag har sett. Inter ligger tvåa och kommer vara ett topplag med all säkerhet, men till skillnad från exempelvis Napoli, Juventus och Roma så kör man väldigt sällan över sina motstånd. I de fem senaste matcherna har Inter tre vinster och två oavgjorda - segrarna har kommit mot Genoa, Benevento och Milan och alla tre matcher har vunnits med uddamålet.
Samtidigt ska inte Samp underskattas, bortsett från förlusten mot Udinese så har gästerna gjort en i stort sett felfri säsong. Laget bör även vara hyfsat utvilat från helgens match efter att man i stort sett avgjort matchen mot Crotone i första halvlek. Inter och andra sidan fick göra en maxansträngning mot Napoli.

Båda fjolårets möten vann Samp. Ny "skräll" på g?

1-1/2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip