Liverpool göra mål i båda halvlekarna spelas.

Liverpool ska försöka vinna mot Burnley på Anfield för att få bättre grepp om en Champions League plats till nästa säsong.

Liverpool har nu tagit två fina skalper på hemmaplan mot Tottenham och Arsenal. Har innan dess sett lite knackigt ut och vinsterna har uteblivit. Nu har man återigen visat sin högsta potential på Anfield och kommer man bara i närheten av den idag så ska man ha fin chans att göra mål i båda halvlekarna mot Burnley.
Har fortsatt skador på Henderson och Sturridge. Firmino är osäker till spel då han fick en smäll senast och inte tränat i veckan. Även om Firmino inte kommer till start så finns det gott om alternativ för Klopp i offensiven. Coutinho är väldigt viktig i laget. Han som sätter igång anfallen och står för mycket av kreativiteten. Bredden ser betydligt tunnare ut i backlinjen och därav väljer jag mitt spel på att Liverpool ska göra mål och slipper oroa mig för om man kommer släppa in mål idag.

Burnley sitter i en fin sits inför slutskedet av säsongen på en tolfte plats i tabellen. Ser bra ut för att få nytt kontrakt men den här uppgiften känns för svår på förhand. Förlorade mot Swansea förra helgen med 3-2 och har för att vara snäll en del att jobba med på bortaplan. Har ett facit på 0-2-11. Inte direkt bortaspelet som gjort att man ligger såpass högt upp i tabellen. Burnley får även dom klara sig utan fortsatt skadade Gudmundsson och Defour. Flanagan får inte spela då han är utlånad från just Liverpool.

Liverpool spelar inte ute i Europa utan har kunnat ladda och förbereda sig inför den här matchen hela veckan och tror mig se ett Liverpool som kommer ut från start och vill sätta färg på matchen direkt.

Jag spelar Liverpool mål i båda halvlekarna @1.80 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip