Vilken match vi har att se fram emot på Anfield ikväll.

Känns som det kan bli åka av i den här matchen.

Viktig match för båda lagen eftersom det börjar dra ihop om sig om de fyra platserna som ger Champions League-spel nästa säsong. Liverpool tog en bekväm seger i veckan mot Huddersfield. Liverpool är ett lag som har tendenser att spela sin bästa fotboll när man möter andra topplag. Som matchen mot Man City för några veckor sen. Vann med 4-3 efter en offensiv som vi sällan ser i Premier League. För att sedan åka till Swansea veckan efter och gjorde då säsongens sämsta insats, vilket ledde till förlust med 1-0.

Tottenham spelade riktigt bra mot Man United i onsdags. Tog ledningen efter elva sekunder. Är väldigt trygga med boll och med Kane högst upp så kommer det även skapas chanser. Även om United gjorde en blek insats så gav Spurs inte chansen att komma in i andra halvlek utan man spelade till stora delar bara av matchen.

Tottenham är ett erkänt bra hörnlag. Skapar oftast mycket hörnor oavsett vilken arena laget spelar på. Liverpool får inte riktigt lika många hörnor som Spurs. Men på hemmaplan och framför allt mot de bättre lagen så kommer även hörnorna för Klopps lag. Mot City slutade hörnorna 5-6 på Anfield. Mot Chelsea slutade det 7-8 på Anfield.

Att få dubbla degen på det här spelet känns för högt för att inte testas. Jag tror som sagt på en fartfylld match där det vänder snabbt och inte så mycket spel på mitten utan att lagen låter sina offensiva spelare stå i fokus.

Jag spelar över 10,5 hörnor @2.02 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip