Att Manchester City får minst åtta hörnor hemma på Etihad mot West Bromwich spelas.

Man City - Newcastle 3-1 (18-0)

Liverpool - West Brom 2-3 (6-2)
Everton - West Brom 1-1 (0-3)
West Brom - Brighton 2-0 (10-6)

Guardiolas lag ser fortsatt väldigt starkt ut. Vinner fortfarande matcher även om första förlusten kom mot Liverpool för två veckor sedan. Sedan dess har det blivit tre segrar. Lite mer tillbaka till vardagen, när spelschemat inte är allt för svårt. Får äga oerhört mycket boll och med den höga klassen det här laget har så görs det också några mål. Aguero vilade i helgen men eftersom Sane fick gå ut efter en halvlek fick argentinaren ändå en halvlek i benen. Kommer med all säkerhet starta i den här matchen eftersom Gabriel Jesus fortsatt finns på skadelistan.

När West Brom släppte in 1-0 på Anfield i helgen, var jag nog inte ensam om att tänka, hur mycket det här skulle rinna iväg till. Men innan reprisen var klar för Firminos 1-0 så hade West Brom redan kvitterat. Sen kom även 1-2 samt 1-3. Lyckades hålla undan och slog ut Liverpool ut FA-cupen. Det bör ge laget lite energi och aningen hopp inför den här matchen. Försöka offra sig och hålla tätt så långt det bara går.

City kommer, som alltid, ha mycket boll och det bör resultera i en hel del hörnor för hemmalaget. West Brom kommer hit för att försvara. Man kan såklart inte sjunka allt för lågt men vet samtidigt att man måste täppa så många ytor som möjligt runt sitt egna straffområde. Citys senaste fyra matcher på Etihad Stadium är enligt följande. 18-0, 13-5, 8-5 och 9-1. Jag tror de ljusblåa kommer över den här linan för femte gången i rad. Iallafall så har man bättra chans att göra det än vad oddsen säger, enligt mig.

Jag spelar Man City över 7,5 hörnor @1.86 hos Nordicbet med 4u.