Leipzig +0,5 (samma spel som X2) spelas till 1.88 hos Bethard .

Napoli går oerhört starkt i Serie A och toppar den italienska ligan före Juventus. Närmare än scudetto har napolitanarna inte varit på många, många år. Ledningen har varit tydliga med hela säsongen att det är ligaspelet som det ska satsas på. Truppen är inte speciellt bred och det är väl den största anledningen till att det varit svårt att slåss på flera fronter för Napoli. I sista matchen på San Paolo-stadion i höstas i Champions League var det inte mer än 10 000 personer på läktarna, det säger en del om intresset kring Europaspelet i Neapel.
Anfallsstjärnan och lagets bästa målskytt Dries Mertens är avstängd, och den naturliga ersättaren Arkadiusz Milik är inte redo för spel ännu.

Gästerna gör det bra i Bundesliga och ligger tvåa i tabellen efter Bayern Munchen. Känslan är att tyskarna har ett helt annat fokus på Europaspelet och det bör kunna bädda för tyskt avancemang. Motivation slår klass?

Förväntade laguppställningar:

Napoli 4-3-3
Insigne Callejon Rog
Zielinski Diawara Allan
Rui Koulibaly Tonelli Maggio
Sepe

Skadad: Ghoulam, Chiriches
Tveksam: Milik
Avstämgd: Mertens (KEY), Machach

RB Leipzig 4-4-2
Werner Augustin
Bruma Keita Demme Sabitzer
Klostermann Upamecano Orban Laimer
Gulácsi

Skadad: Halstenberg
Tveksam: Forsberg (KEY)
Avstängd: Ilsanker
Ej tillgänglig: Lookman

Emil Forsberg är tillbaka från sin skada och med i matchtruppen ikväll. Oklart om Forsberg spelar från start eller inte.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip