Vilken kväll det blev igår! Hela 14 mål fick vi se. Ikväll spelas det ytterligare två åttondelsfinaler och jag tror det finns goda möjligheter för en del mål även ikväll.

Porto - Juventus - jag spelar över 2,0 mål spelas hos Pinnacle Sports. Pengarna tillbaka om matchen stannar på två mål.

Finner värde i överspelet här. Marknaden tror på målsnålt och linan är satt på 2,0 vilket jag gillar.
Två formstarka lag kommer till Estádio do Dragà£o ikväll. Porto är starka hemma och ikväll kommer portugiserna behöva gå för seger. Juventus är ett av Europas bästa hemmalag med en förlustfri svit på Juventus Stadium på nästan 3 år. Så jag räknar med ett offensivt inriktat hemmalag som går för seger. Porto har 6 raka segrar och vunnit 8 av de 9 senaste hemmamatcherna med god målskörd framåt. Så självförtroendet är på topp och så även målformen.
Juventus dras med en del defensiva problem - mittbackarna Barzagli och Chiellini sägs vara tveksamma och Bonucci väntas få böter av klubben efter en incident med Allegri.
Offensivt ser det bättre ut. Det är väldigt sällan man ser den gamla damen gå mållösa, inte så konstigt kanske med tanke på vilka offensiva kvalitéer man har i truppen. Allegri formerar sig ofta offensivt och väntas så även göra ikväll - Higuain, Mandzukic, Dybala, Cuadrado, Khedira och Pjanic ska enligt rapporter starta ikväll - målgaranti!

Förväntade line ups:

Porto 4-3-1-2

Silva Jota
Torres
Brahimi D Pereira Corona
Telles Marcano Felipe M Pereira
Casillas

Inga skador/avstängningar

Juventus 4-2-3-1

Higuain
Mandzukic Dybala Cuadrado
Khedira Pjanic
A Sandro Chiellini Bonucci Lichtsteiner
Buffon

Tveksamma: Chiellini, Barzagli

Min tanke är att Porto kommer att gå för seger här vilket kommer öppna upp matchen. Porto är starka hemma och bör kunna rubba Juventus åtminstone offensivt. Juve i sin tur har vissa tveksamheter i backlinjen men samtidigt enorma kvalitéer offensivt. Ser vi till italienarnas startelvan så är det i princip bara offensivt inriktade spelare på banan.

I Portos 6/6 senaste matcher har det blivit 2 mål eller fler.
I Juventus 10/11 senaste matcher har det blivit 2 mål eller fler.

2-1/1-2?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip