Leipzig-seger spelas till 1.91 hos Bethard .

Vi prickade enkelt in (Leipzig +0,5) i det första mötet då Leipzig vann på San Paolo-stadion med 3-1. Jag är inne på samma spår även i kvällens retur - motivation slår klass.
RB Leipzig är ett nytt lag på den här scenen så Europaspelet lär vara en morot och prioriteras högt i det tyska lägret. Annat läge är det hos napolitanarna. Napoli leder Serie A och satsar på att sin första Scudetto sedan 1990. Truppen är däremot inte speciellt bred och ledningen har varit tydliga med att det är i ligaspelet krutet ska läggas. Den mentaliteten speglade av sig tydligt i det första mötet mot Leipzig. Napoli gick inte alls att känna igen och frågan är om man ens vill gå vidare?

Förväntade laguppställningar:
RB Leipzig 4-4-2
Werner Bruma
Forsberg Demme Kampl Sabitzer
Klostermann Upamecano Ilsanker Laimer
Gulácsi

Ej tillgänglig: Lookman
Skadad: Halstenberg, Orban, Keita (KEY)

Napoli 4-3-3
Zielinski Mertens Ounas
Hamsik Diawara Rog
Hysaj Albiol Tonelli Maggio
Sepe

Skadad: Ghoulam, Chiriches
Tveksam: Milik

Forsberg är tillbaka från sin skada och Ilsanker är tillbaka från sin avstängning. Lagkaptenen Orban och Keita är dock out i hemmalaget.
Trots det tror jag helt enkelt motivation slår klass. Leipzig lär inte vilja lämna något åt slumpen så jag räknar med att man kommer ut och försöker punktera det här så tidigt som möjligt. Frågan är som sagt om Napoli ens vill ta sig vidare till 8-delsfinalerna? Ytterst tveksamt.

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip