Båda lagen nätar mellan Celta Vigo och Real Madrid i första cupmötet testas.

Första mötet av två. Retur om en vecka.

Lite oklart vilken elva Real Madrid spelar med. Helt klart är att Bale, Carvajal, Coentrao och Pepe saknas. Truppen är dock stark:

Goalkeepers: Navas, Casilla and Yáà±ez.
Defenders: Ramos, Varane, Nacho, Marcelo and Danilo.
Midfielders: Kroos, Kovacic, Casemiro, Modric, Isco and Asensio.
Attackers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez, Mariano and Morata.

Skulle gissa på en rätt stark elva, med någon typ av rotation på ett par positioner. Åkte som bekant på en förlust mot Sevilla i söndags, vilket var första gången på 40 matcher. Viktigt att studsa tillbaka, samtidigt som helhetstänket är viktigt: ligan och CL såklart viktigare och laget kommer spela var tredje dag fram till slutet av mars. Men nu i helgen väntar Malaga hemma, så det finns visst utrymme att matcha ett bra lag.

Att Real gör mål själva är rätt givet. Går i stort sett aldrig mållösa hemma. Frågan är då om de släpper in någon kasse? Ja, nog finns förutsättningarna alltid. Celta Vigo är bra, riktigt bra i sina bästa stunder. Ett avbräck i form av F. Orellana. Mittfältaren är just i färd med att bråka sig bort från klubben. I övrigt ser det bra ut på skadefronten.

Tänkbar elva:

Sergio àlvarez; Hugo Mallo, Cabral, Roncaglia, Jonny; Marcelo Dà­az, Radoja, Hernández; Wass, Bongonda y Aspas

Reals försvar är absolut inte omöjligt att såra. Släppt in en del mål i ligan och det släpps till en hel del målchanser. Nu är det visserligen cupmatch - med allt vad det innebär i form av bortamål och 180-minuterstänk - men jag tror Celta kommer få sina lägen. Har ett par vassa spelare och formen är mycket bra med idel segrar 2017. För deras del är ett bortamål mycket värt i det här dubbelmötet och min känsla runt det här laget är att det knappast ligger i deras natur att parkera buss.

Med andra ord: nog kan de få sina lägen och nog kan dessa förvaltas.

3/4-1?

This is the stats tab
This is the post tip